OmStockholmare för ett SUVERÄNT Sverige


Vi fokuserar på den demografiska situationen, att Sverige behöver gå ut ur både EU och FN för att blomstra som suverän nation, åsiktskorridoren och yttrandefriheten, den växande otryggheten som brer ut sig i landet och problemet med globalism.


Vi söker kontinuerligt fler talare, fler gästskribenter, fler funktionärer och fler att samarbeta med på alla olika plan, för att varje ny demonstration och varje nytt blogginlägg ska överträffa de tidigare. Vi söker även efter folk som kan dela våra inlägg på olika plattformar. "Nätkrigare".

Vill du dela med dig av dina erfarenheter? Du väljer själv om du vill vara anonym eller inte. Skriv ner dina erfarenheter och mejla det till oss, så publicerar vi det här på hemsidan. Tveka inte utan hör av dig!

Vill du tala, skriva eller hjälpa till? Mejla oss!

stockholmarefor1suverantsverige
@protonmail.com


Stötta våra manifestationer på Mynttorget genom att swisha till 0737320824.

Inga bidrag är för små. Allt hjälper. Tack på förhand!

Information

Senaste inlägg

1984 är här - ett orwelliskt åtal

Varför ska egentligen Pär Sjögren från NMR tala på en folklig demonstration?

Ja, det finns säkert folk som undrar.

Jag tänkte dra en kort bakgrundshistoria om rättegången mot bla vår talare Pär Sjögren, som kommer hållas inom kort i Göteborg.

 

Alla som värnar om yttrandefriheten och som bor i Göteborg bör gå till tingsrätten i fråga och hålla koll, rekommenderar jag.

 

Man har alltså åtalat sammanlagt 17 personer som deltog i demonstrationen i samband med bokmässan 2017.

 

Så småningom visade sig det ena åtalet vara ”fel” så kvar är nu 16 personer.

 

8 av dessa är åtalade för enbart HMF. De andra 8 är åtalade för antingen våldsamt upplopp eller både och.

Vad det verkar som att det handlar om (men det är ett orwelliskt åtal som är extremt luddigt och ogreppbart) – men det är svårt att tolka det annorlunda än att man alltså är ute efter att helt förbjuda NMR från att demonstrera. Personerna i fråga åtalas för ”närhet till en Tyr-symbol”.

 

Förhoppningsvis har Pär själv förstått det bättre och kommer förklara det så alla förstår på söndag. Men jag gör ett försök iaf.

 

Pär själv tycks vara åtalad för att ha haft en Tyr-symbol på sin jacka.

 

En annan för att ha stått nära en person som höll i en fana med en Tyr-runa på.

 

Nordfront har beskrivit det så här (och man får anta den som skrev artikeln har bättre koll än vad jag har):

 

För den som vill få bekräftat att åklagaren har valt ut personer att åtala för att uppfylla hela spektrumet från mycket till lite engagemang i demonstrationen och anknytning till Tyrrunan så följer här nedanför en kortfattad sammanställning av bevisen som anförs mot de övriga av de 16 personer som har åtalats för Hets mot folkgrupp.

Demonstrationsdeltagare från Trollhättan. Står åtalad för Hets mot folkgrupp. Bevisningen mot honom utgörs av bilder som visar att han deltog i Motståndsrörelsens demonstration samt att han bar en tröja och en träsköld med en Tyrruna på. Texten till bilderna påtalar att han deltog i demonstrationen och att han bar en träsköld med en Tyrruna på.

Demonstrationsdeltagare från Trelleborg. Står åtalad för Hets mot folkgrupp. Bevisningen mot honom utgörs av bilder med tillhörande text som visar och påtalar att han deltog i Motståndsrörelsens demonstration samt att han själv bar på en träsköld med en Tyrruna på.

Jimmy Andersson, chef Näste 2. Står åtalad för både Våldsamt upplopp och Hets mot folkgrupp. Bevisningen mot honom gällande Hets mot folkgrupp utgörs av bilder som visar att han deltog i Motståndsrörelsens demonstration. Texten till bilderna påtalar att andra som deltog i demonstrationen som fanns runt omkring honom bar Tyrrunemärken på fanor och sköldar. Texten beskriver också att han diskuterar med en dialogpolis.

Demonstrationsdeltagare från Landskrona. Står åtalad för både Våldsamt upplopp och Hets mot folkgrupp. Bevisningen mot honom gällande Hets mot folkgrupp utgörs av bilder som visar att han deltog i Motståndsrörelsens demonstration samt att han bar på en fana med en Tyrruna på. Texten till bilderna påtalar att han deltog i demonstrationen, att andra som deltog i demonstrationen som fanns runt omkring honom bar Tyrrunemärken på fanor och sköldar samt att han själv bar på en fana med en Tyrruna på.

Demonstrationsdeltagare från Luleå. Står åtalad för både Våldsamt upplopp och Hets mot folkgrupp. Bevisningen mot honom gällande hets mot folkgrupp utgörs av bilder som visar en person iklädd aktivistjacka som deltog i Motståndsrörelsens demonstration. Texten till bilderna påtalar att andra som deltog i demonstrationen som skulle ha funnits runt omkring honom bar Tyrrunemärken på fanor och sköldar. Det intressanta med bevisen mot den här demonstrationsdeltagaren är att åklagaren har gjort fel och att det inte ens är han som är på bilderna.

Fredrik Kosonen, aktivist och områdeschef i Näste 1. Står åtalad för både Våldsamt upplopp och Hets mot folkgrupp. Bevisningen mot honom gällande hets mot folkgrupp utgörs av bilder som visar att han deltog i Motståndsrörelsens demonstration samt att han bar aktivistjacka och plastsköld med Nordfront-tryck. Texten till bilderna påtalar att andra som deltog i demonstrationen som fanns runt omkring honom bar sköldar märkta med Nordfront.se samt Tyrrunemärken på jackor, fanor och sköldar.

Demonstrationsdeltagare från Aneby. Står åtalad för både Våldsamt upplopp och Hets mot folkgrupp. Bevisningen mot honom gällande hets mot folkgrupp utgörs av bilder som visar att han deltog i Motståndsrörelsens demonstration samt att han bar aktivistjacka och plastsköld med texten Nordfront.se på. Texten till bilderna påtalar att andra som deltog i demonstrationen som fanns runt omkring honom bar Tyrrunemärken på fanor och sköldar samt att Stöckert ses springa in i en situation där det påstås vara tumult mellan polis och demonstranter.

Demonstrationsdeltagare från Bjuråker. Står åtalad för både Våldsamt upplopp och Hets mot folkgrupp. Bevisningen mot honom gällande hets mot folkgrupp utgörs av bilder som visar att han deltog i Motståndsrörelsens demonstration samt att han bar aktivistjacka och plastsköld med texten Nordfront.se på. Texten till bilderna påtalar att andra som deltog i demonstrationen som fanns runt omkring honom bar Tyrrunemärken på fanor och sköldar samt att Sundström står med skölden i en situation där det påstås vara tumult mellan polis och demonstranter.

Markus Larsson, aktivist och gruppchef Näste 1. Står åtalad för Hets mot folkgrupp. Bevisningen mot honom utgörs av bilder som visar att han deltog i Motståndsrörelsens demonstration samt att han själv ingick i Motståndsrörelsens skyddsgrupp iklädd aktivistjacka och utrustad med plastsköld och hjälm. På skölden var texten Nordfront.se tryckt. Texten till bilderna påtalar att andra som deltog i demonstrationen som fanns runt omkring honom bar Tyrrunemärken på fanor och sköldar.

Demonstrationsdeltagare från Upplands Väsby. Står åtalad för både Våldsamt upplopp och Hets mot folkgrupp. Bevisningen mot honom gällande hets mot folkgrupp utgörs av bilder som visar att han deltog i Motståndsrörelsens demonstration samt att han bar aktivistjacka och på en bild en hoprullad fana. Texten till bilderna påtalar att andra som deltog i demonstrationen som fanns runt omkring honom bar Tyrrunemärken på fanor och sköldar samt att Sundström själv påstås vara med i en situation där det sägs vara tumult mellan polis och demonstranter.

William Börjesson, aktivist och gruppchef i Näste 2. Står åtalad för Hets mot folkgrupp. Bevisningen mot honom utgörs av bilder som visar att han deltog i Motståndsrörelsens demonstration samt att han själv ingick i Motståndsrörelsens skyddsgrupp iklädd aktivistjacka och utrustad med plastsköld och hjälm. På skölden var texten Nordfront.se tryckt. Texten till bilderna påtalar att andra som deltog i demonstrationen som fanns runt omkring honom bar Tyrrunemärken på fanor och sköldar.

Demonstrationsdeltagare från Hyssna. Står åtalad för Hets mot folkgrupp. Bevisningen mot honom utgörs av bilder som visar att han deltog i Motståndsrörelsens demonstration samt att han själv bar en träsköld med en Tyrruna på. Texten till bilderna påtalar att han deltog i demonstrationen, att andra som deltog i demonstrationen som fanns runt omkring honom bar Tyrrunemärken på fanor samt att han själv bar en träsköld med en Tyrruna på.

Pär Öberg, chef över Nordiska motståndsrörelsens parlamentariska gren och medlem i riksrådet. Står åtalad för Hets mot folkgrupp. Bevisningen mot honom utgörs av bilder som visar att han deltog i Motståndsrörelsens demonstration, att han bär en aktivistjacka och att han håller tal från ett lastbilsflak. Texten till bilderna påtalar att han förutom att själv bara delta i demonstrationen, där andra som deltog i demonstrationen som fanns runt omkring honom bar Tyrrunemärken på sköldar, även agerade som talesman för Motståndsrörelsen genom att bland annat säga att icke-ackrediterade journalister inte fick befinna sig i demonstrationen samt genom att tala från ett lastbilsflak.

Fredrik Vejdeland, chef för Nordfronts radioverksamhet, politisk strateg och medlem i riksrådet. Står åtalad för Hets mot folkgrupp. Bevisningen mot honom utgörs av bilder med tillhörande text som visar och påtalar att han deltog i Motståndsrörelsens demonstration, att han höll tal inför demonstranterna och att han blev intervjuad av systemmedia. I bildtexterna tas många citat från Vejdelands tal upp och även ett citat från intervjun med systemmedia.

Pär Sjögren, chef Näste 5. Står åtalad för Hets mot folkgrupp. Bevisningen mot honom utgörs av bilder med tillhörande text som visar och påtalar att han deltog i Motståndsrörelsens demonstration, att han bar enhetlig klädsel med aktivistjacka samt att han gick i täten av demonstrationen tillsammans med andra personer som fungerade som demonstrationens ledare.

 

https://www.nordfront.se/aklagare-vill-kriminalisera-tyrrunan-vid-motstandsrorelsens-demonstrationer.smr

 

Känns detta rimligt?

 

Ska inte alla ha rätt att demonstrera i ett demokratiskt land?

 

Är det rimligt att ”förbjuda symboler” eller ord för den delen? Bäst jag inte skriver vilka två ord jag tänker på, för jag misstänker att de är förbjudna.

 

Runor är inget som NMR har hittat på. Det har vi faktiskt alltid haft i Sverige…

 

Sedan så menar åklagaren även att demonstrationen ”som helhet påmint om 1930-talet”. Kan det bli luddigare än så?

 

Pär själv tror att han kommer dömas.

 

Jag vill tro att han har fel. För en stat som dömer folk till fängelse för en symbol på en jacka vill inte jag bo i.

 

Hela saken låter helt bisarr. 1984 är här. Det är bara att inse.

 

Varför ska man bry sig om hur det går för tokiga nassar, undrar någon nu?

 

Men har ni inte märkt att HMF-avtalen bara avlöser varandra nu för tiden? Och det är långt ifrån bara NMR:are som åtalas – eller döms.

 

Reagerade ni på den där meningen i FN-avtalet, där det står att Sverige ”lovar att eliminera främlingsfientlighet”.

 

Jag följde Alternativ för Sveriges valkampanj med stort intresse innan valet. VARJE gång en etablerad tidning skrev om dem så kallades de ”främlingsfientliga” eller dylikt. Ibland flera gånger i samma korta artikel.

 

Om du tror att staten kommer nöja sig med att förbjuda NMR?

 

Tänk ett varv till!

 

De kommer förbjuda oss alla till slut. Alla som är kritiska mot massinvandringen.

 

Det handlar inte om att NMR skulle vara så mycket mer ”främlingsfientliga” än SD-väljarna. Staten har skrivit under ett avtal där de lovar att ”eliminera” oss alla, som inte gillar massinvandring.

 

De av oss som nu inte står upp för NMR´s rätt att demonstrera, ska heller inte klaga när våra egna rättigheter tas bort, inom en ganska snar framtid.

 

Så ifall nu någon av er blivit ängsliga för att komma på söndag och inte vill demonstrera sida vid sida med NMR, så tycker jag ni verkligen bör tänka igenom den saken en gång till!

 

I en demokrati har alla rätt att yttra sig och att demonstrera. Det är faktiskt fundamentalt. Utan yttrandefrihet ingen demokrati.

 

Yttrandefriheten är hotad på riktigt! Vilket även vår talare Dan Park kommer att kunna bekräfta.

 

Vår demokrati är hotad. På riktigt. Pga att politikerna (globalisterna) vill fortsätta med massinvandringen. Det vill inte folket. Alltså måste folket tystas.

 

Jag tänker inte låta mig tystas iaf. Och jag tänker inte tysta Pär eller Dan på söndag. Jag ska tvärtom lyssna väldigt noga på vad de har att säga.

 

Det rekommenderar jag alla att göra!

 

Protestera mera!

Alla tillsammans!


/ Stockholmare för ett suveränt Sverige


Inga NMR-symboler kommer att förekomma på Mynttorget på söndag,
ifall någon nu trodde det.

Skriv en kommentar

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: