Väl mött på Mynttorget!


Jag hoppas att det inte undgått någon att Stockholmare för ett suveränt Sverige planerar en manifestation på Mynttorget 10 mars.

Tiden som gäller är 13.30-16.30.

Temat blir Åsiktskorridoren och vi har en diger talarlista med inte mindre än 8 eminenta talare.


Ni kommer väl?

 


Nu är det dessvärre så att detta att arrangera demonstrationer inte är gratis...

 

Ljudanläggning kostar att hyra, polistillstånd kostar. Flygblad kostar. Och vill man ha bra talare så kanske de inte själva har råd med biljetten. Bor de i andra änden av vårt avlånga land talar vi om en ganska saftig summa.


Bra talare växer inte på träd och de finns utspridda över hela landet. Man behöver alltså kunna hjälpa till att sponsra deras resor.


Alternativet är att alltid bara ha talare som bor i närheten (eller har det väldigt gott ställt ekonomiskt). Utan en kassa för talares resor så blir man alltså i ganska hög utsträckning begränsad i valet av talare. I klartext: Man kanske inte kan få den bästa talaren, utan måste av praktiska / ekonomiska skäl nöja sig med den näst bästa (eller tredje bästa).

 

Eftersom detta är huvudstaden… så finns det ju ganska många att välja på här, som faktiskt är bra talare. Vissa har även tagit sig hit på egen bekostnad, vilket vi är väldigt tacksamma för. Hittills har vi inte behövt tumma på talarkvalitén.

 

Eftersom ambitionen är att arrangera en manifestation per månad så kan det vara roligt med lite omväxling.


Det är vår ambition att varje manifestation ska bli bättre än de föregående. För att verkligen kunna uppnå det målet så är det att föredra att ha valfrihet bland talare och inte begränsas geografiskt pga ekonomiska skäl. Utan att man kan välja den talare, som faktiskt är bäst lämpad för aktuellt tema.

 

Kostnaderna för ljud, tillstånd, flygblad och annat smått och gott  kommer man inte undan. Vår kassa är nu helt dränerad efter tre egna arrangemang (2 december, 8 december samt 3 februari) och en fjärde på gång.


Vill ni se fler manifestationer från oss efter 10 mars, uppmanar vi er att bidra med en slant, så att vi kan leverera högsta kvalitet, med det bästa ljudet och de bästa talarna, med bäst specialkunskap för aktuella teman, även i framtiden.


Vår ambition är att varje manifestation ska överglänsa alla de tidigare.

Vi tror det är nödvändigt, för att väcka de slumrande TV-tittande och MSM-läsande Svenssons.

Bra talare är A och O. Samt bra ljud.

 

Vi ses på Mynttorget!

Protestera mera!

Alla tillsammans!

 


Stötta våra manifestationer på Mynttorget genom att swisha till 0737320824.

Inga bidrag är för små. Allt hjälper.

Tack på förhand!

 

/ Stockholmare för ett suveränt Sverige