Möt Åsa Westerberg, en av de som kommer att tala på manifestationen för yttrandefriheten, söndag 15 september, på Mynttorget.


Åsa gör sitt debuttal i politiska, offentliga sammanhang och hennes tal kommer med all säkerhet bli väldigt intressant. Missa inte det!


Följ denna länk för att se intervjun med Åsa (videoklipp).I nationella kretsar är Åsa redan ganska välkänd. Polisen borrade sig helt nyligen in i hennes lägenhet och de avkrävde också DNA-test. Hon sattes  i arrest flera dagar.


Men Åsa har aldrig (hittills, peppar peppar) varit åtalad för HMF. Vad det handlar om är rena trakasserier från polisens sida.


Åsa har oturen att inte instämma med etablissemangets Åsiktskorridor. För det har hon fått betala ett pris. Åsa vet en del om hur det i praktiken är ställt med yttrandefriheten (eller bristen på den samma) i Sverige av idag.Hon har varit politiskt engagerad i flera år. Hon samarbetade med Bechir Rabani. Hon är numera avstängd från de flesta sociala medier. Hon har ett brinnande engagemang för Sverige.

Som person är Åsa energisk, målmedveten, okuvlig och trots livets törnar är hon som person både spexig och har lätt till skratt.

Då Håkan Bergmark erbjöd henne att inta talarflaket på Mynttorget tvekade hon inte en sekund. Hon betonar att det är dags att folk slutar knyta näven i byxfickan och sitta hemma på kammaren och sura. Ut på gatan med er! Gör era röster hörda!


Åsa ser fram emot att tala på Mynttorget. Och vi ser verkligen fram emot att höra hennes tal. Det ska bli jättespännande!


Det är alltid extra roligt med debuttalare. Om de gör bra ifrån sig så har den sverigevänliga rörelsen vunnit ännu en suverän talare.


Vi såg det t ex med Izabella Nilsson-Jarvandi, som även hon talat på Mynttorget. Hon talade om FN’s migrationsavtal. (Det var dock inte hennes debuttal.)


Jag hoppas och tror att Åsa Westerberg blir den nationella rörelsens nästa suveräna talare. Och, faktiskt, så är det lite extra roligt att hon är en ung kvinna. Kvinnor är lite sällsynta som nationella talare. Även om vi har flera starka kvinnor i våra led, med talets förmåga.


Åsas debuttal på Mynttorget får ni inte missa! Så upp med näven ur fickan! Res på er nu! Visa att vi har fått nog! Vi är starkare tillsammans. Och vi syns och hörs mer ju fler vi blir. Sitt inte hemma och gnäll på sociala medier söndag 15 september kl 14-16. Det kan ni göra resten av veckan.Kom till Mynttorget och säg hej till Åsa och de andra talarna personligen!

Ta gärna med en gul väst och en svensk flagga om ni har. (Inget krav.)

Eventet är partipolitiskt obundet. Alla är välkomna att delta och stå upp för yttrandefriheten.

 

 

Åsa finns tills vidare kvar på Youtube. Följ henne där!

Länk till youtube-kanalen med Åsa


Åsa har vid två tillfällen intervjuats i swebbtv, 2016 och 2019 angående HMF och polistrakasserierna mot henne.


Vi ses på Mynttorget!

Protestera mera!

Alla tillsammans.

 

/ Stockholmare för ett suveränt Sverige