Stockholmare för ett suveränt Sverige har den stora glädjen att kunna presentera våra talare till demonstrationen mot Åsiktskorridoren 10 mars på Mynttorget.


 

Åsiktskorridoren är väldigt snäv i Sverige.

Eller kanske snarare, det finns många åsiktskorridorer.

Vi har försökt täcka in så många som möjligt av dem.


Vårt mål är att spränga åsiktskorridoren.

 

Det gör vi genom att belysa den, från alla håll och vinklar. Men vi behöver DIN hjälp! Det är absolut nödvändigt att vi blir många på Mynttorget denna gång! Slut upp och ta med dig alla du känner!

 

Innan vi lyckats spränga Åsiktskorridoren kan vi inte rädda Sverige! Om vi inte kan tala klarspråk om problemen – hur ska vi då kunna lösa problemen?!

 

10 mars hoppas jag att många sluter upp Mynttorget! Alla som har råkat illa ut på ett eller annat sätt pga Åsiktskorridoren! Eller som riskerar att göra det. Om man inte själv drar sitt strå till stacken för att krossa Åsiktskorridoren… Då har man heller ingen rätt att beklaga sig över att man sitter fast i den!

 

I Sverige får man sparken från sitt jobb om man rör sig utanför Åsiktskorridoren. Man deplattformeras. Man sparkas ut från facket. Man får inte hyra lokal. Man hängs ut i tidningarna, kanske som ”nazist”. Detta luddiga begrepp som inte ens stämmer in på NMR. Men i Sverige är alla ”nazister” nu mera. Åtminstone vi drygt 1,1 miljon som ”röstade fel”. Dvs vi röstade inte på 7-klövern (och inte på F! heller).

 

Yttrandefriheten i Sverige är hotad. Etablerade partier vill förbjuda demokratiska organisationer som använder sin lagstadgade rättighet att yttra sig och skapa opinion. Det börjar med NMR. Men var slutar det? Vem står på tur därefter? AfS? SD? 

 

Vi är övertygade om att alla våra talare kommer leverera fantastiska tal! Detta vill ni inte missa! Och ni får inte missa det! Ni alla har en moralisk plikt att sluta upp och hjälpa oss att spränga Åsiktskorridoren! För den behöver sprängas i tusen bitar!

 

Vi har inte mindre än 8 kompetenta talare denna gång. Demonstrationen kommer att ta ca 3 timmar. Så avsätt 3 timmar den veckan för att hjälpa till att göra Åsiktskorridoren mindre trång. Det är ett måste!

 

Lasse Wilhelmsson (skribent / föreläsare) kommer tala, liksom Dan Park (gatukonstnär), Julius Blomberg (aktivist och reporter för NMR) och Fritjof Persson (från Populisterna). Även Mårten Hernebring, Markus Andersson (konstnär), Jonas Persson och Daniel Vagerstam.

 

Vi är väldigt tacksamma mot alla dessa talare, som ställer upp för Sverige, som trotsar Åsiktskorridoren och som kommer att dela med sig av sina egna erfarenheter om Åsiktskorridoren. Vi vet att alla deras tal kommer vara väl värda att höra.

 

Se till att komma till Mynttorget söndagen 10 mars kl 13.30-16.30 och stå upp emot Åsiktskorridoren du också! Den här demonstrationen kommer att bli oförglömlig. Den vill du inte missa!

 

Som vanligt vill vi påminna om att endast svenska flaggor är tillåtna! Ingen reklam för enskilda partier eller organisationer får förekomma. Alla demonstrationer är politiskt obundna.


Alla partier har rätt att komma till tals, lika väl som privatpersoner. Den som har något relevant att säga kommer få säga det på Mynttorget. Detta är en bred och folklig proteströrelse. Och nej. Vi är inte politiskt korrekta. Tvärtom. Vi gör vårt bästa för att aldrig vara politiskt korrekta.


Det är inte de politiskt korrekta (de som sitter fast i Åsiktskorridoren) som kommer att rädda Sverige! Det är vi andra. Vi som vågar tala klarspråk. Vi som trotsar Åsiktskorridoren. Vi som på riktigt står upp för Sverige.

 

Det behövs ”skin in the game”. So what om någon vänsterbliven dyker upp?! Det är vi som har rätten på vår sida. Historien kommer ge oss rätt. Alla vi som vågade stå upp för vårt land och för vårt folk. Moder Svea har aldrig behövt sina kämpar så mycket som nu. Vi måste alla dra vårt strå till stacken.


Man kan inte förvänta sig att ”någon annan” fixar biffen. Man kan inte förvänta sig att SD ska lyckas utföra mirakel från riksdagen. Det har väl knappast undgått någon att 7-klövern knappt ens pratar med SD. Jag läste en artikel för ett tag sedan där någon påstår att folk lämnar kön i kafeterian då Åkesson ställer sig i kön.


Dags att inse fakta. Inget kommer hända om inte FOLKET tar sitt medborgerliga ansvar och sätter ner foten.

 

För att citera Gustav Kasselstrand: ”En svensk tiger inte längre. En svensk ryter ifrån.”

 

Det är dags för oss alla att ryta ifrån! Det gör vi genom att protestera tillsammans. Enad front. Ingen splittring i leden! Nu är inte tiden att tjafsa sinsemellan om bagateller. Nu är tiden att stå upp för Sverige!

 

Vårt land är på väg att gå under. Vårt folk är på väg att utplånas. Inom bara ett par decennier kommer svenskar att vara i minoritet i Sverige. Och ja, jag skrev ”svenskar”. Svenskar existerar. Ännu. Men kanske inte länge till. Det är upp till oss. Ska vi ge upp vårt land och vår framtid? Eller ska vi ta striden för våra barns och barnbarns skull? Att veta det rätta, men inte göra det, är brist på mod. Vi härstammar från vikingar. Ta fram din inre viking och gör det rätta!

 

Glöm vänster – höger-skalan. Den är helt irrelevant. Vi måste ta tillbaka vårt land. Sedan kan vi diskutera hur hög eller låg skatt vi vill ha. Hur stor eller liten stat vi vill ha. Just nu är det inte prioriterade frågor. Det är som att diskutera färgen på tapeterna medan huset står i lågor. Vi måste först släcka elden innan vi börjar tjafsa om ifall vi vill ha röda, blå, gröna eller rosa tapeter. Det är sunt förnuft.

 

Det är inte de höga skatterna vi protesterar mot. Utan att globalistlakejerna i riksdagen säljer ut vårt land till främmande makter och utsätter vårt folk för fara.


Ska vi tåla det? Hur länge tänker ni tåla det?

Vi som har fått nog ses på Mynttorget 10 mars!

 

Vi vill se många svenska flaggor vaja i vinden på Mynttorget den 10 mars!


Ta med dig en svensk flagga och slut upp!


Tillsammans tänjer vi ut Åsiktskorridoren!

Ett tal i taget.

 

Protestera mera!

Alla tillsammans!

Vi ses på Mynttorget!

 

/ Stockholmare för ett suveränt Sverige