Populisternas demonstration mot globalism och maktmissbruk förflöt utan missöden.


Det var kallt och inte lika stor uppslutning som vid de tidigare tillfällena. Många fina flaggor och fanor på plats dock, samt blågul rök som var mycket effektfullt och stämningshöjande.


Energin var hög trots den relativt blygsamma uppslutningen.

Flera eminenta talare, bla Jan Tullberg, Mikael Willgert och Ingrid Carlqvist.


Talen kan ni se här:Vi får en ny chans redan nästa helg att sluta upp på Mynttorget!


Nu föreslår jag att alla tar med ett par vänner också! Vi måste bli många fler! Mångdubbelt fler!


Arrangörerna levererar bra arrangemang och bra talare varje gång. Det minsta vi kan göra är att sluta upp! Annars är risken att arrangörerna lessnar till slut - och så står vi där sedan utan chanser att protestera mot vansinnet - som eskalerar för varje dag!


Sedan kommer folk gnälla "Varför anordnar ingen demonstrationer?" Kanske för att vi GJORDE det och DU inte kom! Tänk på det nästa gång du får chansen att demonstrera!Vad folk behöver inse är att det kostar i både tid och pengar att arrangera dessa demonstrationer.POP kommer förhoppningsvis inte låta sig nedslås utan arrangera igen. Det hoppas vi att även Katerina Janouch gör.


På söndag kommer ni! Och tar med era vänner och era familjer!


Tror ni vi kan uppnå något om bara ett par hundra ansluter sig? Vi skulle behöva vara flera tusen!


Det finns ingen vettig ursäkt för att INTE protestera mot maktmissbruket i Sverige.


Vi går inte till Mynttorget för att glädja arrangörerna. Vi går inte ens för talens skull. Vi går dit för att protestera. Gud ska veta att det behövs protester mot alla galenskaperna som sker i vårt land!


Bor man i närheten av Stockholm så har man en skyldighet att visa solidaritet och komma på alla demonstrationer!


Protesterar man inte så betyder det att man är ganska nöjd, trots allt. Då behöver man inte heller sitta och gnälla på sociala medier. Faktiskt.Vi, "Stockholmare för ett suveränt Sverige" arrangerar nu om en knapp vecka, söndagen 3.2. Då vill vi se ett fullproppat Mynttorget!


Oavsett väder! Vi är väl vikingar? Ska lite snö, regn, blåst eller några minusgrader stoppa oss från att protestera mot allt elände som våra dekadenta, korrupta politiker tvingar på oss?


Så fan heller!

Nog är nog!


VI SES PÅ MYNTTORGET

3 februari kl 14!


/ Stockholmare för ett suveränt Sverige