Flera hundra slöt upp på på Mynttorget i söndags och protesterade mot FN-avtalet och den förda vansinnespolitiken i allmänhet.

Talade gjorde Katerina Janouch, som också var den som arrangerat söndagens manifestation.


Även Mikael Willgert från swebb-tv talade, samt Bianca Muratagic och 15-åriga Izabella Nilsson Jarvandi. Alla talen höll hög kvalitetet.


Publiken, som bestod av kanske knappt 500 personer, såg till att stämningen var på topp från början till slut.


Bland publiken syntes bl a Gustav Kasselstrand, partiledare för Alternativ för Sverige, som kommit för att stötta den folkliga kampanjen mot FN's globala migrationspakt. Flera andra företrädare för AfS var också på plats.


Ännu vågar sig många inte ut på gatorna, av rädsla för att kallas “högerextremister” av tex Expressen. Denna ängslighet måste vi bryta igenom om vi ska kunna rädda Sverige.


Vem bryr sig vem som står på polistillståndet? I detta fallet gjorde Katerina det själv, för att Expressen skulle hålla sig lugna…Men vem bryr sig? Så länge NÅGON gör det?!


Stockholmare för ett SUVERÄNT Sverige vill se en bred och enad folklig resning. Svenska folket måste säga ifrån. Vi har ingen beröringsskräck gentemot någon.


Alla som är mot FN-avtalet är välkomna att delta i Mynttorgetprotesterna, vad de än röstar på, från vänster till höger. Och oavsett om de är födda i Sverige eller har kommit hit som vuxna.


Vårt enda krav är att man värnar om Sverige och vågar stå upp mot de korrupta politikerna i riksdagen.Detta är inte den sista protesten.

Detta är bara början.

Det är en folklig resning vi ser ta form.


Nästa gång ska vi bli ÄNNU flera!Nu tar vi jullov...

God Jul & Gott Nytt År!

Vi ses på Mynttorget nästa år!


PROTESTERA MERA!


/ Stockholmare för ett SUVERÄNT Sverige


Här kan ni se hela manifestationen: https://youtu.be/ipGwpbTfpq8


Här kan ni läsa ett av de fantastiska talen som hölls i söndags på Mynttorget:

http://katerinamagasin.se/izabella-15-ar-jag-ar-sa-arg-pa-politikerna-riksdagen-sverige-har-varit-ett-bra-land/


Läs mer:


Heléne Fritzon i FN om migrationsramverket: ”Migration är här för att stanna”