Tillsätt en tillfällig ämbetsmannaregering! 


Låt den styra i 4 år medan riksdagspartierna får ta timeout och fundera över vad de ställt till med under sin tid vid makten.

 

  Varför begär inte Sverigedemokraterna misstroendevotum? De behöver vara 35 st. Då skulle de tvinga Moderaterna, Kristdemokraterna och Vänsterpartiet att bekänna färg.

 

Om SD inte begär misstroendevotum, så är de samma skrot och korn som de andra. De kan begära misstroendevotum mot vilket statsråd de vill, inklusive Stefan Löfven.

 

Riksdagen ska granska regeringen. Men det verkar ju inte fungera så i praktiken.

 

Vi kan inte ha de där idioterna i 3 år till. Det går inte!

 

Att sitta och gnälla på Facebook hjälper inte. Det är dags att dra igång Operation Rädda Sverige.

 

19 november planerar John Bouvin att lämna in ett frågeformulär / åtgärdsprogram – en arbetsorder – till alla politikerna i riksdagen. Politikerna ska sedan komma till Mynttorget 28 november kl 13 och offentligt svara på frågorna.

 

Kan 50 000 människor komma och titta på ett Pride-tåg, så måste ju lika många kunna komma och kräva politikerna på svar?!

 

Det är ju vi som betalar politikerna. Men de sköter inte sitt jobb! De måste få sparken! Det är dags att kasta ut politikerna från riksdagen!”Stäng gränsen med omedelbar verkan. Vi kan inte ta emot en enda människa till! Ska det vara så svårt att fatta?” sa John Bouvin på manifestationen om folkutbytet och om återvandring, som hölls på Raoul Wallenbergs torg i Stockholm söndagen 3 november.

 

Det hänger på oss svenskar om vi vill ta tillbaka vårt land! Eller ska vi bara ge upp?

 

Vi delar ut 10 000 nya uppehållstillstånd varje månad. Det har pågått i över ett decennium och pågår fortfarande. Är det underligt då att allt går åt helvete?

 

Vi klarar inte detta om inte folket gör uppror!

 

Man går som katten kring het gröt och undviker att tala om de verkliga problemen. Man talar om särintressen: höga skatter och sämre välfärd. Men vad beror det på? Jo på den vansinniga migrationspolitiken.

 

Politikerna har inte begripit att de är anställa av oss, svenska skattebetalare. Då ska de ju göra som vi vill.

 

Torsdag 28 november är det frågestund i plenisalen i riksdagen. Statsministern ska då besvara frågor.  Så det passar ju utmärkt att statsministern innan dess kommer ut till folket och svarar på våra frågor, på Mynttorget kl 13.

 

Första punkten på folkets arbetsorder till riksdagen är Stäng gränsen med omedelbar verkan.


En annan punkt är att de ska se till att alla Sveriges fattigpensionärer får en extra utbetalning på 5000 kr skattefritt i handen innan jul. 


Vi har ca 300 000 fattigpensionärer i Sverige. Om de alla får 5000 kr blir det ca 1,5 miljarder. Det är de värda. Pengar finns ju uppenbarligen, eftersom Löfven lovade bort 4 miljarder extra till FN:s klimatfond härom veckan. Vem gav honom tillstånd att göra det? Blev folket tillfrågat?

 

En annan punkt handlar om s.k. integrering / assimilation.

 

All makt utgår från folket, heter det. Ja, men då måste vi ju visa att det är så!

 

Eller ska vi fortsätta att knyta näven i fickan? Ska vi fortsätta acceptera alla dessa våldtäkter, bilbränder, rån och Gud vet allt? 


Det får vara nog nu! Om politikerna inte gör vad svenska folket vill att de ska göra så kastar vi ut dem från riksdagen.

 

Slut upp på Mynttorget torsdag 28 november kl 13! 


Vi måste visa att det är folket som har makten! Och att om politikerna inte gör som folket vill, så har vi makten att kasta ut dem från riksdagen! 


Nu har vi chansen att visa i handling att vi inte vill ha denna riksdag! De gör inte sitt jobb.

 

Politikerna gör inte vad folket vill. Istället talar de om för oss vad vi ska göra.  Det måste ta slut.

 


Det är dags för Operation Rädda Sverige.


Var den förändring du vill ha i samhället!Vi ses på Mynttorget 

torsdag 28 november 

kl 13.Det är dags för folket att visa vår makt.


Det är dags att agera!

 

Protestera mera!


 John Bouvin talar om Operation Rädda Sverige på Raoul Wallenbergs torg 3 november.


/ Stockholmare för ett suveränt Sverige