Hela Sverige är drabbad av Åsiktskorridoren!


"Det är bara att ladda om och spränga igen, för någon gång börjar ljuset synas i slutet av korridoren!"


Dan Park drog sitt strå till stacken, för att spränga Åsiktskorridoren.Vad är egentligen Åsiktskorridoren?


Jag skulle vilja likna den vid en trång korridor i ett fängelse med låsta dörrar på sidorna.


Bakom varje dörr är åsikter som bryter mot den så kallade värdegrunden instängda. Självklart hörs det bankande bakom dörrarna och ibland sipprar det ut ljud men de ljuden tystas med alla åtkomliga medel av fängelsevakterna.

Åsiktskorridoren är byggd för alla så kallade goda värdegrundstillbedjare, som kan prata med varandra, utan att störas av de inspärrade onda hädarna, som vägrar underkasta sig mantrat om alla människors lika värde - vilket dessutom är en FELÖVERSÄTTNING!


Värdighet och värde är inte samma sak - och innebär INTE att vi har skyldighet att släppa in fientliga främlingar, som knackar på Europas gränsdörrar för att få livslång försörjning och få roa sig med våldtäkter och andra mångkulturella aktiviteter.


Men de som har den rätta värdegrunden anser förstås att vita européer ska böja sig inför invasionen av folk med helt andra kulturella och religiösa identiteter, ja vi ska anpassa oss till dem för att inte kallas för rasister.


Rasist är ett magiskt ord som används av PK-iter för att tysta individer som inte följer Åsiktskorridoren.


Att rasismanklagas verkar vara värre än att hängas ut som pedofil.


Som värdegrundstillbedjare ingår även att omfamna HBTQ-propaganda, feministisk genus-"vetenskap" och att predika det ologiska påståendet att yttrandefriheten skyddas bäst genom att inskränka på andras yttrandefrihet.


Kritik kallas för hat och hat är ju inte bra, så låt oss censurera ännu mera.


De som inte följer åsiktskorridoren drabbas inte bara av fängelse utan kan även bli av med sina inkomster på grund av att värdegrundssekten skapar drev som anfaller arbetsgivare och företag som råkat ha den dåliga smaken att annonsera i  alternativmedia.


Jag drabbades av denna goda krigföring från vänstern, eller vad de kallar sig, genom att bli av med en praktikplats på en secondhandbutik, högste chefen hade fått ett mail, där någon skrivit att jag inte delade den heliga värdegrunden.


De tuffa antirasistaktivisterna tålde tydligen inte att se mig stå bakom kassan i butiken, så chefen var så klart tvungen att ge med sig för att slippa hatstormen.


Nåja, jag tackade de inskränkta yttrandefrihetshatarna för att jag nu fick mer tid till att göra ännu fler samhällskritiska affischer som de måste kämpa ännu mer för att riva ned och spraya över.


Praktikplats eller arbete är helt kört för mig att erbjudas har Arbetsförmedlingen berättat. Att ha fällts för Hets mot folkgrupp ett antal gånger är tydligen inget som anses som en merit i Malmö där Åsiktskorridoren är trång. Arbetsförmedlingen föreslog mig till och med att flytta från kommunen för att få jobb. Jaha, men då måste jag kanske först döpa om mig. Eftersom det finns något som heter Google.Jag har en känsla av att hela Sverige är drabbad av Åsiktskorridoren, där det är ett måste att tillbedja den heliga värdegrunden för att anses vara värd att tillhöra samhället.


Folk som inte tänker lika enligt värdegrunden måste nog börja fly till Danmark om Åsiktskorridoren inte krossas - och vi ska inte behöva fly, anser jag.Det är bara att ladda om och spränga igen, för någon gång börjar ljuset synas i slutet av korridoren!


Här kan ni se Dans tal.