Vi måste inse att det är vi mot dem!

 

Med ”dem” menar jag systemet och dess ”åsiktspoliser”.Oräkneliga är de gånger då privatpersoner hängts ut i tidningar, som tex Expressen och Aftonbladet, för sina ÅSIKTER! Det kan handla om inlägg i Facebook-grupper eller kommentarer på Flashback.

 

De facto så har vi ingen yttrandefrihet i Sverige. Det är den bedrövliga verkligheten!

 

Bara senaste halvåret har ett antal personer hängts ut i media.

 

Ofta slutar det med att personen ifråga blir av med sitt arbete. Det verkar vara det som är själva målet med mediedreven. Om arbetsgivaren inte gör sig av med ”åsiktsbrottslingen” på en gång så fortsätter drevet och utökas ofta till att även inkludera arbetsgivaren.

 

Detta är fakta. Det är så det går till i Sverige idag.

 

Det är inte bara NMR-medlemmar som drabbas. SD-medlemmar har drabbats också, hur många gånger som helst.

 

Åsiktskorridoren blir trängre och trängre för var dag. HMF-åtalen ökar lavinartat. Folk utesluts ur facken för att de är medlemmar i SD. Bankkonton stängs av, med hänvisning till "värdegrund".

 

Alternativ för Sverige kunde inte hitta någon att hyra lokal av till sin valkickoff. Inte i hela Sverige. Alla var rädda för drev från media om de hyr ut till ett parti som media bestämt har ”fel värdegrund”.

 

Det kan drabba vem som helst, som skriver kommentarer på sociala medier eller som kommenterar i tidningars kommentarfält på nätet, eller som driver en egen blogg.


Dessa mediadrev drabbar ju även deras familjer och påverkar deras privatliv. I värsta fall blir de av med jobben.

 

Varför ger vi den makten till ”åsiktspoliserna” på tidningar och TV?

 

Om ingen hakade på deras drev, skulle de så småningom sluta med dem. Det skulle inte vara ett effektivt sätt att tysta kritiker på om inte hyresvärdar, fackförbund och arbetsgivare t ex agerade.


Vi som privatpersoner, som läser tidningarna… Vi har ett jättestort ansvar här!


Vi väljer hur vi reagerar på uthängningarna och dreven. Ställer vi oss på folkets sida eller på systemets sida? Väljer vi att ta avstånd och kommentera ”Usch, vad klantigt att uttala sig så!” Eller är vi tysta? Eller försvarar vi personen ifråga mot tidningarnas eller TV´s drev och kommenterar ”Vem bryr sig? Hen får säga vad fan hen vill. Vi har yttrandefrihet i det här landet.”

 

Det är värt att tänka på nästa gång drevet går. För tro mig – det kommer det att göra snart igen. Åsiktspoliserna letar dag och natt efter nästa offer de kan hänga ut.

 

Nu har Trolljägarna på TV3 satt igång igen. Jag rekommenderar alla att totalt bojkotta det programmet! Det tänker jag göra! Skulle inte falla mig in att ställa mig på systemets sida mot folket!


Bojkotta alla svenskfientliga initiativ från etablissemanget!

 

DU som privatperson har ett ansvar! Det är vi mot dem! Vems sida ställer du dig på?

 

Gå inte med i Avståndstagarkommittén!


Stå upp för ditt folk och legitimera inte maktens drev mot privatpersoner – oavsett om dessa är medlemmar i NMR, AfS, SD eller någon annan organisation.

 

Jag har läst otaliga artiklar i MSM om både SD, AfS och NMR. Vad jag kan bedöma så är det väldigt ofta vinklat, direkt desinformation i många fall. MSM har utsett dessa 3 partier till sina fiender. Den ena mer än den andra. Men det är en gradskillnad. Vad de skriver om NMR och AfS är faktiskt till 90% rena lögner. Och det vet jag med 100% säkerhet.

 

Tillämpa källkritik när ni läser om NMR, AfS och SD i MSM. För deras agenda är tydlig. Alla som är det minsta kritiska mot systemet ska baktalas, demoniseras, avhumaniseras, stigmatiseras. Helst bli av med sina ”plattformer”. För att MSM ska beskriva dem! Folk ska tro på MSM´s version. Den är inte den sanna versionen. Det kan ibland finnas korn av sanning, ja. Men deras agenda är tydlig och de vinklar sina artiklar för att passa agendan. Så källkritik är viktig!

 

Och sprid inte deras #FakeNews vidare. Många tror tyvärr att medier som SVT och Sveriges Radio är neutrala, objektiva och sakliga. INGET kunde vara längre från sanningen.

 

Alla, som skriver något någonstans, har en avsikt med det. Även jag. Det gäller alla. Ingen är ”objektiv”. Det gäller inte minst Public Service. Där de anställda till 90% röstar rödgrönt. Hur ska de kunna vara objektiva?

 

Nästa gång drevet går! Haka inte på! Gången efter kan det vara din tur.

 

Modern version av stupstocken. Det är ovärdigt ett demokratiskt samhälle. Ge inte systemet legitimitet! Sätt hänglås på tangentbordet! Anslut dig inte till pöbeln! Ha i åtanke att det som står i MSM inte ens nödvändigtvis stämmer med verkligheten! De går efter sin agenda. Att tysta kritikerna! MSM går i maktens ledband. De granskar inte makten utan de granskar numera folket för maktens räkning.

 

Oavsett vad de skriver att NMR, AfS eller SD sagt, gjort eller står för, ta folkets sida. Det är inte NMR som skapat kaoset vi ser i landet idag. Det är inte AfS´ fel att vi har tusentals hemlösa fattigpensionärer idag i Sverige. Det är inte SD´s fel att folk dör i vårdköerna och att ungdomarna inte kan flytta hemifrån.

 

Det är vi mot dem! Så välj den sida som inte är emot dig, nästa gång drevet går!


En bra början är att gå på Mynttorgetprotesterna!

Vi är ett hot mot etablissemanget. De gör allt de kan för att stigmatisera oss och skrämma folk från att sluta upp!

Tro aldrig på vad de skriver i MSM om Mynttorgetprotesterna!

Sanningen finns på denna sida! Sanningen är bara ett klick bort.


Vi är inte nazister, extremister, främlingsfientliga etc.


Men vi ÄR systemkritiker. Därför ses vi som ett hot. Vi ska tystas, stigmatiseras, censureras. FB har censurerat varenda inlägg senaste 2 veckorna. Det är skrattretande faktiskt. Åsiktspoliserna gör vad de kan.


Ställ dig ALDRIG på åsiktspolisernas sida. Du måste inte aktivt ta vårt parti (eller vem det nu för tillfället handlar om). Men ta aldrig systemets sida.


Det är inte vi i Stockholmare för ett suveränt Sverige som sett till att Sverige ser ut som det gör och 7000 plus kvinnor våldtas varje år.


MSM däremot har mycket blod på sina händer! Genom sina drev mot systemkritiker har de förtryckt det svenska folket i årtionden. De är livrädda för sanningar. De gör allt för att mörka sanningarna och de gör allt för att oskadliggöra sina fiender. Och det är VI som är deras fiender. VI SOM I FOLKET!


Tänk på det nästa gång vi har chansen att protestera på Mynttorget eller någon annanstans i landet!


Stå upp för ditt folk!

Ställ dig aldrig på våra fienders sida!

Var inte en lakej åt systemet!


Glöm aldrig vem som står på din sida!


Glöm aldrig att det är vi mot dem!


Protestera mera!/ Stockholmare för ett suveränt Sverige