Jimmys tal var kort, kärnfullt och fick rungande applåder.

 

Jimmy Dobrowolski på Mynttorget, där vi återsamlades efter marschen från Sergels Torg, för att överlämna våra krav till politikerna i riksdagen.


Jimmys tal:


"Jag står här idag och talar till er alla som ett enat folk. Ett folk utan grupperingar. Ett folk som har samlats här idag i förtvivlan över vad vår regering åsamkat oss.

Jag är ingen speciell. Jag är precis som ni, en vanlig människa som fått nog av att se vårt folk lida.

Under allt för lång tid nu har jag sett och hört, samt läst om hur våra barn, kvinnor och äldre far illa utan att någon tar tag i det.

Vi har kommit till en punkt där inte ens polisen längre kan försvara oss, o vi kan inte försvara oss själva heller, det här vår regering sett till.

Bryter någon sig in i ditt hem eller försöker råna dig på gatan och du försvarar dig, Ja... då åker du själv på det.

Vi har kommit till den punkt där vi, normala människor inte längre har något värde för våran regering. Vi är inget mer än vandrande belopp...

Vår sjukvård håller på att haverera och likaså våra skolor o mer därtill.

Varför görs inget? Jo för vi saknar helt enkelt pengar. Varför saknar vi pengar? Varför finns det inga pengar till att utöka sjukvården? Varför finns det inga pengar att lägga på resurser till våra skolor? Till våra pensionärer?

Sen vår riksdag bestämde sig för att öppna våra gränser så har vår ekonomi rasat och kriminaliteten i Sverige har ökat något avsevärt!

Trotts att detta inte är någon nyhet för majoriteten så görs inget. Vi stänger inte gränserna för o reda ut problemen vi redan har, istället så fortsätter vi ta in människor vi saknar medel för att rehabilitera.

Många kan här tycka att jag är en rasist för att jag tycker som jag gör, men det är väl inget fel på att hjälpa sitt egna folk först? Eller? Vi har människor i Sverige som bor på våra gator o livnär sig på sin kriminella livsstil för att klara sin vardag.

Vi har hemlösa pensionärer som skrapar efter pantburkar för o få mat i magen.

Vi har familjer som står utan tak o mat på bordet.. ja listan är lång.

Det är inget fel med att hjälpa människor, men när det kommit till den punkt att folket som redan bor här lider något fruktansvärt så kanske man ska tänka om. Vi kan inte hjälpa andra om vi inte ens kan hjälpa oss själva..

Vi har samlats här idag pga att varenda en här har blivit åsidosatt eller förtryckta på något sätt av vår regering.

Vi kräver att dom ska stå till svars för vad dom har gjort o gör!
Vi kräver att vår regering ska avgå med omedelbar verkan!

Detta maktmissbruk får inte fortsätta! Dom tar sakta men säkert livet att sitt egna folk! Folket dom skulle skydda!

All offentlig makt ska utgå från folket! Vi kräver en fungerande demokrati!!

Tack för mig!"Jimmy Dobrowolski är 25 år och uppvuxen i Göteborg. Han startade FB-gruppen Folkets Röst för ett par månader sedan och han tillhör numera partiledningen i partiet PartiförbundetVill du läsa mer av Jimmy, så gå med i hans grupp på Facebook.


 


Kraven som Folkets Röst lämnade in till riksdagen kan ni läsa här.


Tack Jimmy för ett suveränt tal!


Protestera mera!


/ Stockholmare för ett suveränt Sverige