Tillökning i
Mynttorgsaktivisternas nyordslista! 


* Avståndstagarkommittén

= en slags kommitté som ofta syns i allehanda kommentarsfält främst på FB. Detta ord betyder att någon skriver ett inlägg i klassen "triggers" där personen tar avstånd från något, som regel en person från en annan nationell organisation. Därefter tar det inte lång stund innan kommentarsfältet sjuder av oljud där de "minsann håller med" och "usch vad förfärligt"Ett medlemskap i denna kommitté är inget eftersträvansvärt eftersom de viktiga egenskaperna lojalitet och solidaritet inte är obligatoriska inträdeskrav.

Tvärtom. Vill du sympatisera med Mynttorgsaktivisterna eller rentav hänga med på nån aktion/demonstration så är vi rigorösa med att du bör värdesätta dessa egenskaper mycket högt.

#varinteenkärringAtt hålla på att ta avstånd i tid och otid innebär endast att man målar in sig i ett hörn där färgen ALDRIG torkar.


Vill vi lyssna på ett tal från Annie Lööf, ja då gör vi det. Känner vi för att lyssna på ett tal från exempelvis Pär Sjögren, ja då gör vi även detta 😊 Att lyssna på tal av ovanstående gör oss varken till centerpartister eller nationalsocialister.Medlemmar i avståndstagarkommittén förstår inte heller att diskussioner kring att ta avstånd nationella emellan är något som bör skötas internt.


Här är det väldigt lätt att bli "systemmedias lydiga hundar" då densamme korkar upp skumpan när de dammsuger våra kommentarsfält och skönjer vad de anser är splittringar.


Vi tar inte avstånd från medlemmar i denna kommitté men som vi förklarat ovan så måste vi kunna landa tryggt i att det är en lojal och pålitlig människa vi har vid vår sida vid stridslinjen.Mynttorgsaktivisterna tar inte avstånd.


Detta innebär att vi deltar på olika svenskvänliga fysiska opinionsyttringar. Vi kan delta på ett evenemang som arrangeras av Sverigedemokraterna trots att vi inte står bakom alla punkter i deras program (speciellt inte deras avståndstagarprincip).


Vi kommer förmodligen också att åka in och stötta andra nationella arrangemang trots att vi inte heller här står bakom allt. Detta gör oss varken till nazister, rasister eller fascister.


Att kasta allehanda epitet på varandra är inget som vi svenskvänliga bör syssla med. Dock finns det såklart en grupp så kallade "Svärjevänner" som tyvärr och mer än gärna slår på andra nationellt sinnade.


Med dessa ord så önskar jag er en trevlig kväll.


Nu ska jag ägna mig åt lite internetsurfning. Vem vet, kanske springer jag på ett bakverk med en korsformation på. Då kan ni lita på att jag kommer att klicka på "lajk" 😊 Måste hålla det vänsterblivna "lajks-kartläggare" sysselsatta!


Varen Svenske och Tjingeling ❤️ 🇸🇪----------------

Denna text publicerades från början på Mynttorgsaktivisternas instagramkonto, tidigare idag.