Stockholmare för ett suveränt Sverige

uppmanar alla svenskar att se detta

mycket informativa tal av Håkan Bergmark,

som belyser hur illa det I PRAKTIKEN

är ställt med yttrandefriheten i vårt land.Här kommer talet i text. Längre ner finns länk till videon med talet.


I Sverige är yttrandefrihet inskrivet i grundlagen. Denna grundlag försöker dagens regering kringgå med alla till buds stående medel.


Detta är inget nytt Socialdemokraterna och Maj Britt Theorin förfasade sig över att Svenskar kunde medelst ny teknik se på utländska TV program och ville lagstifta bort detta.


1987 ville sossarna förbjuda parabol-antenner och ”utländska tv-program” under förevändningen att folket skulle skyddas från skadlig yttre påverkan, som Socialdemokraterna själva inte styrde över.


I mitten på 90-talet fick icke statliga tv-kanaler endast sändas via markbunden kabel.


Idag vill man censurera och kontrollera internet.


Våren 2018, alltså förra valåret, kallade regeringen till sig alla större medieplattformars företrädare såsom Google, Facebook och Twitter. Under detta möte framförde regeringen villkor och krav på att censurera vad som godtyckligt kallas hat och hot. Till detta har man en lagstiftning som förbjuder Hets mot Folkgrupp.


Hets mot folkgrupp är ett exempel på en dispositiv lag, dvs en lag som kan tillämpas efter lagstiftarens eget godtycke. Vad som betraktas som hat eller hot skiljer från fall till fall.


Karriärsugna åklagare har visat sig på hugget och åtalat twittrande pensionärer, som uttrycker sin förfäran över en del av samhällsutvecklingen. Åtal har väckts mot tillståndsgivna och fredliga demonstranter, det finns ett flertal exempel.


Nu vill Morgan Johansson ge sig på den grundlagsskyddade rättigheten till föreningsfrihet.


Med svepskälet att förhindra organiserad brottslighet eller terrorism. När skall regeringen dra gränsen? Alla sådan här påhitt är enbart syftande till en enda sak, nämligen att strypa Yttrandefriheten.


En totalitär regim tolererar nämligen inte kritik eller oliktänkande.


Talande exempel är etablerandet av stora serverhallar i tex Norrbotten. Då lockar Sverige med billig tomtmark och ger Facebook en rabatt på 138 miljoner kronor. Man erbjuder subventioner på Energiskatten motsvarande 100 miljoner per år. Serverhallar skapar inga arbetstillfällen utan slukar bara El i stora mängder. Så varför gör man det?


En sak man kan tänka sig är ju att ha hållhake på dessa globala jättar. - Om inte ni tar bort sådant som vi bedömer som obekväma inlägg, ja då kanske rabatten på skatten avslutas?


Annie Lööf var drivande och tog på sig äran för att ha lockat hit serverhallar utan att inse att hennes egen politik har lett till energibrist i landet.


En annan sak är att serverhallar behöver kylning och konsumerar massor med elektricitet. Då uppstår ju frågan varför en brödfabrik (Pågen) som ville bygga en ny stor fabrik i Skåne får nej till detta av kommunen då man konstaterat att det råder elbrist i södra Sverige. Men en serverhall i Norrbotten som förbrukar långt mer el än ett större bageri, det går an? En brödfabrik skapar mängder av arbetstillfällen och vi vet att Sveriges inhemska livsmedelsproduktion ligger långt under någon form av självförsörjningsgrad.


Sedan är det tyvärr så att många människor i Sverige har en karriär att vara rädd om och vågar inte ställa sig upp och göra vad jag gör.


Detta beror på att professionella vänsteraktivister såsom Expo, Robert Aschberg, Jag är här med flera ägnar sig åt häxjakt på sanningssägare. Man ringer upp och kontaktar arbetsgivare, väller ut sitt hat på sociala medier och till och med mordhotar oss sanningssägare. Ingrid Carlqvist, Katerina Janouch, Joakim Lamotte, Arg blatte talar har alla råkat ut för dessa hatdrev! Glömde djurplågaren och kommunisten "näthatsgranskaren"  Tomas Åberg.


Sen kommer vi till det allvarligaste problemet med yttrandefriheten i Sverige. Det existerar en hög grad av politisk förföljelse.


Som alla vet så finns inte partiet F! i riksdagen eller i EU parlamentet, men företrädare för partiet kommer allt som oftast till tals i SVT och gammelmedia.


Däremot så har man helt utestängt AfS, Populisterna, klassiskt liberala partiet med flera.


SVT´s permanente ärkekommunist Göran Greider har klippkort i varenda TV-studio. Framför allt SVT borde ställas inför rätta för brott mot kravet på opartiskhet.


Google är ett annat gigantiskt problem. Flera före detta högt uppsatta anställda vittnar om att företaget programmerar sina algoritmer för att filtrera bort obekväma sökresultat. Google-insidern och chefsingenjören Zachary Vorihes avslöjar via Project Veritas att Google har för avsikt att försöka styra amerikanska val och att Google som företag gör allt det kan för att hämma konservativa åsikter. Greg Coppola är en annan sådan visselblåsare.


Epstein, med en Ph.D. i psykologi vid Harvard, vittnade nyligen inför den amerikanska senaten och berättade då bland annat att genom subtila metoder som ligger bortom några som helst slags kontroller kan Google i presidentvalet 2016 ha manipulerat upp till omkring tio miljoner väljare att rösta för Hillary Clinton. Han varnar även för att de stora sociala medier-jättarna i nästa val kommer att göra allt i sin makt för att Donald Trump inte ska bli omvald.


Nyligen har det kommit andra rapporter om att Google ligger bakom mer än 16 miljoner röster på Hillary Clinton.


Då undrar man lite hur valet i Sverige 2018 påverkades?


Sen har vi Google-ägda Youtube som godtyckligt stänger ned olika webbkanaler såsom SwebbTV, Fritjof Persson, Legenden mfl utan förvarning och resolut.


Sedan har regeringen ordnat en fiffig lösning på att få "lydiga" medier. Presstödet är skattemedel som finansierar storföretag som Bonnier och Schibstedt. Nyligen döptes detta om till mediastöd och förutom höjningen till en knapp miljard per år så har nu Amanda Lind beviljat ytterligare hundratals miljoner till ekonomiskt haltande lokaltidningar.


Medias storföretag tjänar inga pengar på deras utgivning av dagstidningar. Schibstedt finansieras genom blocket, bytbil, hitta.se tv.nu med mera. Tidningarna Aftonbladet och Svenska Dagbladet genererar inga inkomster utöver skattefinansierat Presstöd.


Varför köper Bonnier det förlusttyngda MittMedia med en massa lokaltidningar? Jo, presstöd och förlustavdrag till koncernens lönsamma delar. Exemplen är många.


Vill man ha sitt presstöd kvar så rättar man in sig i ledet och friserar nyhetsproduktionen efter den rådande konsensusen.


Sen ställer man sig frågan varför makthavare är så ivriga att filtrera det fria ordet?


En orsak som kan nämnas är den belöning som väntas när man avslutar sin politiska gärning. Några exempel är Göran Persson ordf i Swedbank, Fredrik Reinfeldt avlönad av Bank of America, Anders Borg avlönad av Citibank, Björn Rosengren styrelseproffs, Anders Sundström toppchef inom Swedbank.


Annie Lööf är en maktgirig politiker, som säger en sak och driver igenom en annan, för att så småningom få sin belöning från Bilderberggruppen.


Samtliga nämnda har aldrig sett till befolkningens väl utan drivit agendor i egna syften utan att media avslöjat något.


Medias uppgift är att granska makten, men ägnar sig i stället åt hetsjakt och förföljelse av vanliga medborgare som har fräckheten att säga sin mening och därmed bli åtalade under lagar som är dispositiva, godtyckliga och fullständigt odemokratiska.Håkan Bergmark talar på Mynttorget 15 september 2019 på temat Yttrandefrihet


Tack Håkan, för ett suveränt tal!Vi vill även passa på att påminna om, att Fritjof Persson kommer köra en demonstration i Göteborg (vid Ullevi) nästa söndag (22 september) kl 11, om yttrandefrihet!


Mer detaljerad info om denna demo kommer inom kort, så håll koll på Fritjof Perssons vimeo-kanal, i sociala medier samt på denna hemsida.


Viktigt att göteborgare sluter upp på den! Yttrandefriheten är allvarligt hotad i vårt land.
Både Håkan Bergmark, Fritjof Persson och Stockholmare för ett suveränt Sverige finns bl a på twitter. Informationen kommer att komma upp där, så följ oss gärna på twitter om du inte redan gör det.PROTESTERA MERA!


/ Stockholmare för ett suveränt Sverige