Katerinas tal från manifestationen mot FN's migrationsavtal på Mynttorget söndag 2 december 2018 (första Advent)Vi behöver samlas på gator och torg för att visa vårt missnöje med hur Sverige vansköts. Det är nog nu med att köra över folket. Vi medborgare ska inte hunsas runt. Vi måste höja våra röster. Det är vårt ansvar. Det är upp till oss hur det här landet ska se ut. All offentlig makt utgår ifrån folket. Det är vi som är folket. 

Sverige är ett av de länder som har tagit emot flest flyktingar per capita och som fortsätter att ta emot flest. Sverige har betett sig oerhört ansvarslöst i de här frågorna gentemot sitt eget folk. Man har inte haft någon plan. Man har inte gjort någon analys. Man har utsatt det här landet för oerhört stora påfrestningar och människor far illa. 

Vi ser dagligen konsekvenserna av det här ansvarslösa beteendet och nu kommer Sverige ändå gå med på detta migrationsramverket vilket kommer att innebära ännu fler påfrestningar för Sverige. 


Just frågorna om yttrandefriheten är viktiga. Alternativmedier hotas av det här.

Vi som är kritiska mot hur systemet sköts och hur migrationspolitiken ser ut, vi kan komma att tystas. Det vore förödande för den fria debatten. Det pågår redan nu ett svek från mainstreammedierna mot folket. 

Förr var massmedia till för att granska makten åt folket, nu sätter man dit folket för att gå maktens ärenden. 

Jag månar väldigt mycket om kvinnors trygghet, men kvinnors trygghet är fullständigt satt ur spel  i Sverige. Det har aldrig varit så här illa för kvinnor och flickor. För alla utsatta grupper.

De rika har råd att vara politiskt korrekta. De kan betala för vakter och stängsel. De kan flytta utomlands. De har råd att skydda sig. Men de flesta  medborgare i Sverige har inte råd med det. Det skiter de styrande i. De skiter i er! 

Jag skulle vilja se demonstrationer varje dag över hela Sverige för att visa vårt missnöje.

Jag ser det här missnöjet på sociala medier. Men det räcker inte. För så länge som vi håller oss lugna och bara sitter på sociala medier så kommer de som har makten inte att förstå hur missnöjda vi är med vad de gör. 

Jag har sett hur kommunistiskt förtryck ser ut när man stryper yttrandefriheten och när man inte låter folket vara med och bestämma när vi har en klick, en farlig maktelit,  som bestämmer hur det ska vara. Jag ser denna utveckling i Sverige. Det skrämmer mig. Sverige håller på att utvecklas till en diktatur. Förstår ni vilken farlig utveckling det är?

De tar hit människor som inte alls respekterar demokratin och som utnyttjar vår tillitsfulla demokrati till att införa icke-demokratiska metoder. Detta hotar oss alla. Därför är det viktigt att vi står upp för det fria ordet. 

Man har inte gjort någon som helst analys av FN:s migrationsavtal och vad det innebär för Sverige. 

Sverige vill vara med i det stora tuffa gänget och är beredd att ge bort allting bara för att få vara med. Så agerar nu Sverige.

Istället för att vara en självständig nation så böjer man på nacken åt FN. FN har blivit en sammanslutning av olika länder som är diktaturer. 

Sverige har inte tagit hänsyn till sitt eget folk för att fatta dessa beslut.  

Man slösar enormt med skattemedel. I Göteborg finns ett HVB-hem där man spenderar 2 500 kronor per afghan per dag. 450 000 kronor på en månad för 6 stycken afghaner  och dessa är heller inte barn.

Förstår ni hur många hemlösa som skulle kunna få tak över huvudet och mat för de pengarna? Tänk vad många miljarder som rullar i Sverige och ingen ställs till svars för det här slöseriet.  

Jag vill se massiva fredliga demonstrationer på gator och torg. 

Se bara på dessa inkompetenta människor i riksdagen som på tre månader inte kan bilda en regering. Sverige flyter som ett skepp utan kapten. Men ni förväntas betala skatt till detta samhälle som struntar i er och betraktar er som andra klassens medborgare i ert eget land.

Ni har inte rätt att älska ert eget land för då blir ni kallade rasister.

Sverige förtjänar bättre än ett gäng klåpare som missbrukar sin makt och som pissar på folket. 

Låt er inre viking ta form och höj näven!

Ni ska inte behöva acceptera det här! Ni ska inte behöva ha det så här!

Från att ha varit ett föregångsland har Sverige blivit ett extremistiskt land.

Det är jättebra att vi blev så många idag. Det här får inte upphöra! Det får inte bara bli en gång och sedan ska alla tillbaka till Facebook och sitta och gnälla.

Man riskerar att bli hämtad av åsiktspolisen om man råkar skriva en felaktig kommentar. Bara en sådan sak. Man får inte tycka saker. 

Det är maktens fel att många radikaliseras. Man klarar inte mer till slut.

Det är jobbigt att leva i ett samhälle där man känner att staten och de som styr inte vill en väl.

De vill oss inte väl och de kommer skriva på avtal utan att de har tagit någon hänsyn till huruvida det här är bra eller dåligt för det svenska folket. 

Det finns många schyssta invandrare, som har varit med och byggt Sverige och som  är förbannade. De hade förväntat sig att Sverige skulle vara bättre än så här. Det är inte en fråga om svenskar mot invandrare. Alla far illa. 

Det här samhället behöver mindre splittring och mer sammanhållning. Vi måste hålla ihop mot eliten, som inte vill oss väl. Vi måste hålla ihop och visa att det här är inte okej.

/ Katerina Janouch