Det börjar med NMR,

  men var slutar det?
Jag är själv inte med i något parti eller någon organisation.


MEN jag har en stark känsla för rättvisa och det som pågår i det fördolda i Sverige är inte okej, och det som exempelvis SD-medlemmar råkar ut för inom transportarbetarförbundet och det som NMR råkar ut för är JÄVLIGT orättvist!Det är ingen hemlighet att Researchgruppen, Piscatus / Nyhetsbyrån Siren (de har slagits ihop och heter Acta Publica AB nu), Expo och AFA samarbetar med systemmedia för att hänga ut åsiktsbrottslingar. De samarbetar även internt och delar uppgifter.

 

Doxning / deplatforming från Expo och AFA´s sida.

 

Det är ofta stora rubriker i systemmedia, bilder och namn osv indirekt för att tysta politiska dissidenter. Sedan publiceras allt på Antifas hemsida. Folk hängs ut med personnummer, adress, telefonnummer, foton + uppgifter om arbetsgivare, mail och telefonnummer till arbetsgivare publiceras med en uppmaning att kontakta arbetsgivaren.

 

Ett flertal medlemmar i NMR har blivit av med sitt jobb pga detta. Det gäller inte bara NMR. Medlemmar i SD har blivit uteslutna ur facket.

 

SÄPO utövar påtryckningar mot yngre medlemmar i NMR, pga deras åsikter.


SÄPO har besökt medlemmar i deras hem, de har kontaktat medlemmar via mobil och hotat med att det de sysslar med är att likna vid "olovlig kårverksamhet" och att de kan bli åtalade för det. Åtalade för att i grupp ha vistats i naturen från fredag till söndag, ha vandrat, tältat, byggt vindskydd, lagat mat över öppen eld, klättrat i berg osv.

 

För att de har fel åsikter i systemets ögon, så åtalas de för att ha vistats i naturen och för sitt intresse för friluftsliv?!

 

Var går gränsen för dessa trakasserier? Vilka kommer att trakasseras och åtalas i framtiden?

 

Ska ett gäng AfS:are eller Sverigedemokrater åtalas för olovlig kårverksamhet för att de spelar korpfotboll, för att de har en studiecirkel där de diskuterar litteratur, för att de träffas på ett gym och tränar?

 

Ska jag och mina kamrater åtalas för olovlig kårverksamhet, för att vi har samma åsikter och träffas för att fika, gå till museum, för att vi träffas och vandrar i naturreservat, fikar eller grillar korv?


 

Vad är vårt brott?


Att vi värnar svensk kultur, historia, natur samt vårt folk och vår nation?

 

Det kostar att stå upp för Sverige!

Det börjar med NMR - men var slutar det?

 

/ 50-årig svensk man