Att ens överväga att skriva under ett avtal som går ut på att man lovar ta emot migranter från hela världen och ge alla dessa uppehållstillstånd.


 Bara det tyder på att man blåljög väljarna rakt i ansiktet hela valrörelsen.


Avtalet går ut på att göra migration "legalt" - oavsett vad migranterna har för skäl att vilja byta land. Hittills har fattigdom inte varit skäl för asyl. Men det kommer alltså att ändras nu.


Hittills har Dublin-förordningen gällt, iaf på pappret. Dvs att migranterna ska söka asyl i första säkra land. Nu ska de kunna välja själva vilket land de vill söka asyl i. Hur många tror ni kommer att vilja komma till Sverige? Hur har det sett ut hittills? Man behöver inte fundera länge för att komma på svaret på den frågan.


Vi tar emot mångdubbelt fler asylsökare än vad övriga Norden gör tillsammans. Varje år.


Avtalet säger också att inte nog med att de ska få bo här, så ska de få en massa fördelar också. Tex bättre villkor vid lån om de vill starta eget företag än vad svenskar får.


De som konstruerat avtalet vet att folken kommer protestera. Därför ingår i avtalet att se till att försöka dels tysta invandringskritiska tidningar. Dels göra propaganda för hur positivt det är med invandring.


Ni hittar många intressanta länkar om detta här på hemsidan. Kolla under länkar. Rekommenderar särskilt swebbtv´s intervju. Den måste ses.


Sedan kan man även fundera ett varv till. Demografi. Redan idag har var fjärde svensk medborgare utländskt påbrå. Hur tror ni det blir efter några år med öppna gränser på det här sättet, som FN-avtalet manar till? Nu delas ca 100 000 nya medborgarskap ut per år. Den siffran kommer att öka till det mångdubbla, med stor säkerhet. Inom bara några år kommer svenskar att vara i minoritet i Sverige.


Känns detta bra? Eller får ni som jag en oroskänsla av att detta kan aldrig sluta väl?


Om ni också är oroade, som jag, föreslår jag att ni gör oss sällskap på Mynttorget söndagen 2 december och protesterar mot att svenska regeringen planerar att skriva på avtalet.


Det kanske inte kommer ändra faktumet att regeringen skriver på. De lyssnar väldigt sällan på folket. MEN. Om informationen går ut till så många svenskar som möjligt så är mycket uppnått. Då kan väljarna ha denna information i bakhuvudet vid nästa val. Och det kanske blir ett extraval inom kort. Man vet aldrig vad barnen i vår sandlåda hittar på.


Vi måste även ha i åtanke att demografin kommer att gynna Socialdemokraterna vid framtida val. Vi har inte så lång tid kvar att få bort S. De importerar väljare. Det är faktiskt sant. Nu har ju även Vänsterpartiet föreslagit att invandrare utan medborgarskap ska få rösta i riksdagsvalet. Lägg ihop 1 plus 1.


Partiet Populisterna har tagit sitt ansvar. 

De medarrangerar denna manifestation.


Vi önskar naturligtvis att fler partier följer deras exempel och tar folkets parti. Ju fler vi blir desto bättre. 

SD. MED. AfS. Alla partier är välkomna att medverka. 

Sprid gärna denna info.


Det är hög tid att vi visar tyrannerna i riksdagen att vi inte tänker ta mer förtryck från dem nu.


Tajmingen är bra. 7-klövern håller på och tramsar runt och fortsätter sitt mobbande av SD. Folk börjar bli rejält less på det. Här har ni en chans att visa det i handling!


Alla som värnar Sverige bör ta sig dit! Offra ett par timmar av ditt liv för att få till en förändring - innan det är för sent!


Info om vart man kan swisha kommer senare.


Vi ses på Mynttorget 2 december!