Med två veckor kvar till EU-valet presenterades igår, på Mynttorget, många tunga argument för swexit.


4 suveräna talare gav sina bästa argument för varför vi ska lämna EU.Omkring 200 personer samlades på Mynttorget igår eftermiddag för att höra våra suveräna talare berätta varför Sverige behöver gå ur EU.


För en gångs skull hade vi riktig tur med vädret. Solen sken och det var riktig vår i luften.De som talade är alla experter på EU och de är alla med i partier som kandiderar till Europa-parlamentet. Inte för att försöka förändra EU inifrån... utan för att bättre kunna skapa opinion för swexit.


Först ut var Håkan Bergmark från partiet Populisterna. Han fungerade även som konferencier. En uppgift han som vanligt skötte med bravur. Han höll även ett mycket informativt tal om EU.


(Alla talen kan man se på Nordfronts livestream.

Länken kommer i slutet av detta inlägg.)


Tvåa vid mikrofonen var Fritjof Persson, också från partiet Populisterna. Hans främsta budskap till svenska folket är att vi måste mopsa upp oss och protestera mot vanstyret, innan globalisterna slukar oss hela. Han varnade för kommande lågkonjunktur som kan komma att drabba många vanliga svenskar väldigt väldigt hårt.


Sedan talade Nordiska motståndsrörelsens mycket populäre talare, Jimmy Thunlind. Han tog upp EU:s "4 friheter" och vad de i praktiken innebär för folken i de europeiska länderna. Ett problem, som Thunlind lyfte, var problemet med lönedumpning. Ett mycket informativt tal, som var lätt att förstå och ta till sig.


Det var de tre, i förväg annonserade, talarna.


Men vi hade en liten överraskning till publiken. Vi hade redan i förväg lovat en "hemlig talare". Hemligheten hölls förvånansvärt väl. De flesta i publiken blev väldigt överraskade då vår konferencier, Håkan Bergmark, efter Jimmy Thunlinds tal, välkomnade Nordiska motståndsrörelsens partiledare, Simon Lindberg upp på scenen.


Lindberg höll ett suveränt tal.


Ska man bara komma ihåg en enda sak av hans tal, så ska man minnas detta:

EU GÅR INTE ATT REFORMERA INIFRÅN.Trots detta uppmanade Lindberg oss alla att rösta i EU-valet. Han lyckades hålla sig från att aktivt uppmana publiken att rösta på just hans eget parti. Huvudsaken man röstar på ett parti som vill driva frågan om swexit och som står långt ifrån de etablerade partierna.Jag vill än en gång påminna om att Sverigedemokraterna numera INTE vill att Sverige ska gå ut ur EU. Så det var definitivt inte SD som Lindberg syftade på... (Alla vet vilka han syftade på i första hand, men det är meningen att ni ska tänka själva, så...)Anledningen till att Simon Lindberg inte presenterades i förväg som talare antar jag de flesta av er förstår. Helt och hållet av säkerhetsmässiga skäl. Det fungerade också. Det var inte en enda motdemonstrant på plats. Det var hur lugnt och trivsamt som helst på Mynttorget.

Lindberg hade ingen skränande mobb att överrösta. Hans tal, liksom alla de övrigas, är väl värt att se. Så jag uppmanar alla som ännu inte sett talen att följa länken nederst och se streamen.


Vi är lika glada över alla våra talare, men att en partiledare åker hela vägen från Skåne, för att tala på vår manifestation, är så klart extra roligt. Tack Simon!
Vi uppmanar alla att rösta FÖR SWEXIT i EU-valet. Se talen, så förstår ni varför...


Vilket parti ni väljer, lägger vi oss inte i. Men välj ett parti som förespråkar "en hård" swexit. Ju fortare desto bättre.


Det är dags att ta tillbaka makten från EU till det svenska folket!Några foton från manifestationen. (Nederst länken till streamen.)

Håkan Bergmark, från partiet Populisterna.


Fritjof Persson, från partiet Populisterna

Jimmy Thunlind, från Nordiska motståndsrörelsen.


Simon Lindberg, partiledare för Nordiska motståndsrörelsen.Jimmy Thunlind, Fritjof Persson och Pär Öberg, efter att talen var slut.

Simon Lindberg, efter sitt tal.


Här kan ni se alla talen.