De Facebook-användare,

som igår försökte dela våra inlägg från hemsidan på Facebook, möttes av motstånd.

Länkarna gick inte att dela. De var spärrade och de inlägg som redan delats var borttagna av FB.

 


Ett uppenbart resultat av massanmälningar från Jag Är Här och liknande grupperingar. Med all säkerhet har vi Loan Sundmans hätska utspel mot Pär Sjögren på twitter för några dagar sedan, att tacka för det.

 

Men sent inatt började länkarna fungera igen. De som delat och mötts av beskedet att FB raderat deras inlägg begärde granskning. Det tog ca 1 dygn, men sedan var inläggen uppe igen.

 

Vilka inlägg hade Jag är Här markerat som hat? Jo, 2 inlägg. 


Det, där vi berättar att Yttrandefriheten är hotad. Ironiskt va?! De bevisade verkligen vår poäng. Samt underligt nog, det inlägg där vi sammanfattar alla protesterna som hittills ägt rum i Stockholm och benar ut vilka arrangörer som arrangerat vad.


Hur kan det vara ”hatiskt” eller bryta mot några av FB´s community-regler att informera om vilka arrangörer som arrangerat vilka demonstrationer?


 

Det är uppenbart att etablissemanget nu är allvarligt oroade. De ser verkligen den här demonstrationen som ett riktigt hot. Inte konstigt. Den här demonstrationen är ju för yttrandefriheten. Den som etablissemanget gör allt för att kväva.

 

Vi kan säkert räkna med att motdemonstranter kommer denna gång. Hittills har vi varit förskonade från det på demonstrationerna i Stockholm. Men våra inlägg har heller aldrig blivit raderade eller spärrade tidigare.


Vi kanske lyckades smyga under deras radar tidigare, trots att Katerina Janouch, som är väl känd för Jag är Här, deltog flera gånger och även arrangerade två av demonstrationerna. Hon utgör tydligen inte tillräckligt hot för att antidemokraterna i Jag är Här skulle reagera.

 

Det krävdes tema yttrandefrihet och en talare från NMR för att oroa etablissemanget. Men då så. Då vet vi att vi har gjort rätt. För vad är det för vits att protestera om protesterna inte oroar etablissemanget och deras fotsoldater i Jag Är Här?


 

De kommer säkerligen försöka igen. Så dela inläggen för brinnande livet medan de är delbara. Det gäller att vi blir många på söndag, som står upp för yttrandefriheten! Om man inte ens står upp för yttrandefriheten? Vad är då värt att stå upp för?

 

Om vi inte står upp för dem, vars yttrandefrihet är mest hotad (NMR och Dan Park) – då är det bara floskler.

 

 

Dan Park berättade härom dagen att han häktats för ett BLOGGINLÄGG. Han fick stanna i häktet i 1 månad. Polisen gjorden ”husrannsakan” och beslagtog en PÄRLPLATTA (med olämpligt motiv).


 

HMF måste avskaffas! Det är en osund lag att ha i en demokrati. Den kan omfatta allt och ingenting och används enbart för att skrämma folk till tystnad.

 

Denna demonstration är den hittills viktigaste av dem alla!


Ska man bara gå på en enda protest ska man gå denna gång och stå upp för vår yttrandefrihet!


 

Alla som älskar Sverige!

Alla som står upp för yttrandefriheten!

Låt inte PK-maffian skrämma er till tystnad!

Sprid informationen till alla ni känner!

På söndag fyller vi Mynttorget med yttrandefrihetens kämpar!

Glöm inte att ta med era svenska flaggor!


 

Vi ses på söndag kl 14 på Mynttorget!

Alla tillsammans!

 

 

/ Stockholmare för ett suveränt Sverige