Vad krävs för att förändra samhället till det bättre?Svenska företag lägger hundra miljarder på PR per år, i olika former. Reklambranschens omsättning ökar för varje år. Reklam arbetar med folks undermedvetna. Du springer inte och köper en viss produkt, efter att ha sett reklam för den EN gång. Men efter att du sett reklam för en viss produkt 150 gånger, så kommer det att vara just den produkten du kommer att tänka på när det väl gäller.

 

På sikt kan man förändra en persons hela världsbild. Det kan börja med ett enda flygblad eller ett enda klistermärke. Det kan börja med ett torgmöte eller ett demonstrationståg.


Vi behöver upplysa och informera folk. Folk behöver få veta sanningen! De måste väckas ur sin dvala. Det finns olika sätt att upplysa folk och få dem att förstå att något inte står rätt till i vårt land – och vad de måste göra, för att rätta till problemen.


Det gäller att upplysa folk och få dem att vilja få ett stopp för vansinnet.


Vi måste synas och vi måste framstå som trovärdiga och seriösa – inte som foliehattar eller domedagsprofeter! Folk måste uppfatta oss som rakryggade och stabila.

 

Hur ska vi lyckas med det?

 

Att vara ärliga är en bra början. Att inte backa eller gå på defensiven. Låta bli att ta avstånd från saker och ting. Att istället besvara alla angrepp med full kraft.

 

Det är viktigt att inte fokusera på småsaker. Vi ska peka på de stora problemen. De som har de mest allvarliga konsekvenserna. Vi får aldrig tappa fokus på helheten.

 

Vi ska aldrig på något vis alliera oss med systemet, utan tvärtom vara mycket tydliga med att vi alltid står på den motsatta sidan gentemot systemet. 


Vi ska utmana systemet, även när det ser ut som att vi inte har någon chans. Det gäller att aldrig framstå som ett offer och att aldrig utstråla svaghet. Slå alltid tillbaka! Folk ska inte tycka synd om oss. Det hjälper oss inte.


Vi måste få folk att ta fram sin inre kraft och kämpa för Sverige. Vi ska mana till kamp!


Det är inte kört. Vi är inte dömda att vara offer. Det är dags att agera. Defaitism är inte till någon hjälp alls i kampen om Sveriges framtid. Vi måste sluta vara rädda och passiva.

 

Vi måste bli arga och göra allt vad som krävs för att rädda Sverige!

 

Vi svenskar är för bra för att leva i det här skitsamhället, som politikerna har tvingat på oss. Det går att skapa ett bättre samhälle för våra efterkommande än det vi har idag.Mellanmjölksalternativ kommer inte hjälpa oss i det här läget.

 


Problemet med massinvandringen är mer av raslig karaktär än av religiös karaktär, på så vis att om vi istället för 2 miljoner muslimer från Mellanöstern, tagit in 2 miljoner kristna från Mellanöstern, skulle det i exakt samma utsträckning leda till att det svenska folket på sikt går under.

 

Problemet är inte av ekonomisk karaktär. Massinvandringen kostar extrema summor. Men även om vi så skulle ha tjänat ekonomiskt på massinvandring, så skulle det iaf varit lika negativt, eftersom det på sikt utplånar det svenska folket.

 

Vi ska driva ut fienden från vårt land och klargöra för dem att de aldrig mer ska komma tillbaka.

 

Det är inte för sent. Det är inte omöjligt.

 

Vi får aldrig tappa målet ur sikte. Ett tryggt och självständigt Sverige, för våra barn och barnbarn. Det är värt att kämpa för och det finns inte som ett alternativ att förlora den här kampen. Det är vinna eller försvinna som gäller. Seger eller död.

 

Tillsammans kan vi ta tillbaka vårt land och säkra en bra framtid för våra efterkommande.

 

Sluta fantisera om att flytta utomlands. Vart ska du fly? Det är samma problem överallt. Och är det inte det än, så blir det snart det. Du kommer få fly om och om igen.

 

Dessutom - om du lämnar ditt land i sticket när det ser som mörkast ut, då är du inte ett dugg bättre än alla de vuxna ensamkommande afghanerna, som kom hit! Är det så du vill bli ihågkommen av dina efterkommande? Som en feg svikare?

 

Inte är du väl en sån liten skit att du tänker lämpa över ansvaret på alla andra utan att göra något åt saken själv?!

 

Det krävs civilkurage, mod, engagemang och uppoffring. Ingen kan göra allt. Men alla kan göra något. Det gäller att alla tar sitt ansvar!

 

Så upp och hoppa! Dra ditt strå till stacken! Sluta sitta hemma och känn dig bitter! Så räddar du inte Sverige!

 

Håll utkik efter protester. Se till att göra din plikt och slut upp! Syns vi inte så finns vi inte! Hur ska vi kunna informera en enda om vi inte syns?

 

Stötta de svenskvänliga partier och organisationer, som faktiskt finns! Det finns inte så många, men de som finns är desto mera värdefulla! Du måste inte bli medlem eller ens donera pengar!


Det finns oändligt många sätt man kan stötta dem på. Det viktiga är att du står upp för dem och inte tar avstånd från någon, som faktiskt GÖR något för att rädda Sverige.


Det är upp till var och en att hitta ett sätt att stötta dem på. Man bör inte bara stötta EN av dem, utan man bör stötta ALLA som faktiskt gör något för att rädda Sverige.


Ingen nämnd, ingen glömd. Men för att tala klarspråk. Det är INTE mellanmjölkspartier / organisationer vi ska stötta. De kommer inte att hjälpa oss över huvud taget. Det finns ingen konkret nytta alls med att slösa tid, energi eller pengar på att stötta mellanmjölksalternativen, som det dessutom kryllar av. Så tänk efter vilka det är som faktiskt förtjänar ditt stöd!

 


Tro inte att det kommer ordna upp sig av sig självt!


Kampen börjar med DIG!