Ett av de starkaste talen på söndagens manifestation för yttrandefrihet var Pär Sjögrens.


Ett tal som man kommer att minnas länge. Ett tal som berör.


Pärs tal var sakligt men ändå väldigt engagerande, om den censur och det åsiktsförtryck som han själv upplevt och upplever i dagens Sverige, där makthavarna vet att de går emot folkets vilja och därför går allt längre och blir alltmer totalitära, i sina försök att tysta folket och förhindra kritik mot sin korrupta regim.

 

Pär Sjögrens tal har setts av tusentals människor redan. Jag hoppas att åter tiotusentals kommer att se det.

 

Vad Pär och NMR drabbas av just nu, kommer, snarare förr än senare, att drabba alla oss som är kritiska mot vår korrupta globalistiska elit. Det gäller såväl AfS, Populisterna, SD, Nordisk Ungdom och alla liknande partier / organisationer.

 

Pärs tal bör både ses och läsas. Och spridas. Vi behöver alla inse, hur långt etablissemanget faktiskt är beredda att gå för att få tyst på sina kritiker.

 

Man måste inte alls sympatisera med NMR´s partipolitik, för att tycka att detta är ett extremt viktigt tal. Pärs tal måste höras. Det är bara så.

 

Talet är drygt 22 minuter långt. Och det skulle bli ett extremt långt blogginlägg. Jag väljer därför att dela upp talet i 4 olika delar.

 

Här kommer del 1, med fokus på HMF:Det är fantastiskt kul att få stå här på Mynttorget igen. Senast jag höll tal här var november 2016. Då under parollen Stoppa främlingsinvasionen. En paroll som alltjämt är lika levande i den dagliga kamp som vi alla här för, på ett eller annat sätt. För svenskens rätt till sitt eget land.

 

Jag vill rikta en stor eloge till arrangörerna för denna manifestation. Och till de andra talarna här idag, för att de står upp för folk och land, och för att de står upp för vår rätt till yttrandefrihet. Tack för att ni inte låter er piskas till underkuvelse!

 

Våra s.k. folkvalda politiker vill inte svenskens bästa. Våra s.k. folkvalda politiker är köpta av globalister. Massinvandringen är orkestrerad av globalister, för att söndra och härska.

 

Jag blev inbjuden hit för att tala om censur och hets mot folkgrupp-lagstiftningen, som många av oss är drabbade av. Inte bara att vanliga hederliga svenskar blir dömda under gummiparagrafen hets mot folkgrupp, utan också genom den massiva censur, som bedrivs mot det svenska folket. En censur, som jag vill hävda, saknar motstycke i modern historia. Införd av mäktiga globalister, som inte vill svenskens väl.

 

Bror Duktig kan ju alltid hävda att det finns länder som är värre. Men Sverige är på väg att bli ett av dessa länder. Och dit vill vi inte!

 

Svenskar är den folkgrupp som får utstå en konstant hets, varje dag. Våldtäkter, rån, misshandel, bilbränder och social orättvisa präglar den svenska vardagen.

 

Många svenskar mår mycket dåligt av det förfall som nu sker i vårt fosterland, som nu blivit hela världens socialbyrå.

 

Makthavarna förbjuder det fria ordet och den fria debatten, genom demonisering och förföljelse av oliktänkande.

 

Detta sammantaget är en hets mot vårt folk, för att skrämma oss till tystnad och lydnad.

 

HMF hindrar svenskar från att försvara sig mot fysiska, kulturella och sociala attacker.

 

Alla medborgare i Sverige räknas som svenskar. Utom när vi döms som s.k. hetsare. Då är vi fortfarande mer svenskar än de andra svenskarna, som just då inte är svenskar. Annars skulle vi inte kunna dömas.