Ett av de starkaste talen på söndagens manifestation för yttrandefrihet var Pär Sjögrens.


Ett tal som man kommer att minnas länge. Ett tal som berör.


Pärs tal var sakligt men ändå väldigt engagerande, om den censur och det åsiktsförtryck som han själv upplevt och upplever i dagens Sverige, där makthavarna vet att de går emot folkets vilja och därför går allt längre och blir alltmer totalitära, i sina försök att tysta folket och förhindra kritik mot sin korrupta regim.

 

Pär Sjögrens tal har setts av tusentals människor redan. Jag hoppas att åter tiotusentals kommer att se det.

 

Vad Pär och NMR drabbas av just nu, kommer, snarare förr än senare, att drabba alla oss som är kritiska mot vår korrupta globalistiska elit. Det gäller såväl AfS, Populisterna, SD, Nordisk Ungdom och alla liknande partier / organisationer.

 

Pärs tal bör både ses och läsas. Och spridas. Vi behöver alla inse, hur långt etablissemanget faktiskt är beredda att gå för att få tyst på sina kritiker.

 

Man måste inte alls sympatisera med NMR´s partipolitik, för att tycka att detta är ett extremt viktigt tal. Pärs tal måste höras. Det är bara så.

 

Talet är drygt 22 minuter långt. Och det skulle bli ett extremt långt blogginlägg. Jag väljer därför att dela upp talet i 4 olika delar.

 

Här kommer del 2, med fokus på det orwelliska åtalet mot honom och några andra, efter demonstrationen i Göteborg 2017:


För min egen del är jag just nu misstänkt för åsiktsbrottet hets mot folkgrupp.

 

Det är jag för att jag hade fräckheten att vara med och arrangera en demonstration i Göteborg. Jag hade fräckheten att följa de riktlinjer som finns i Sverige, när man ska arrangera demonstrationer.

 

Polisen i Göteborg hade först hand om förberedelserna inför den demonstrationen. Men helt plötsligt lyftes ansvaret till NOA, som är den högsta polisledningen i Sverige. Där var Dan Eliasson chef. Ja, ni vet, den där Dan Eliasson, som misskött varenda myndighet han har varit på. Försäkringskassan, polisen, och nu är han på Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap.

 

Varför tog då NOA över ansvaret? Det var efter påtryckningar från politiker och från utländska lobbygrupper.

 

Här har vi alltså en utländsk lobbygrupp som lägger sig i svensk lagstiftning och vår grundlagsstadgade rätt att demonstrera. Vad var slaskmedias rubriker om utländsk påverkan då? Slaskmedia var fullt upptagna med att hetsa mot vår rätt att demonstrera.

 

De är inte värda att kalla journalister. De är åsiktspoliser. De kom med lögn efter lögn om anledningen till varför demonstrationen skulle ske. Som en av arrangörerna kan jag säga att den enda anledningen till att vi skulle demonstrera var att vi ville rikta fokus mot de personer som med vett och vilje förstör Sverige. Förbrytarna.

 

Vad hände då efter denna demonstration?

 

Då lämnade en etnisk intressegrupp, som heter Civil Rights Defenders, in en anmälan mot hela demonstrationen. Man skrev ihop en fullständigt lögnaktig anmälan, som sedan åklagaren valde att gå vidare med.

 

Jag är alltså åtalad för åsiktsbrottet hets mot folkgrupp? Vad har jag då gjort? Har jag sagt något? Gjort någon förbjuden armrörelse? Har jag kränkt någon?

 

Jag citerar vad bevisningen mot mig i fallet är: ”Bevisningen utgörs av bilder med tillhörande text, som visar att han deltog i Motståndsrörelsens demonstration, att han bar enhetlig klädsel med aktivistjacka, samt att han gick i täten tillsammans med andra personer som fungerade som demonstrationens ledare.”

 

Jag har, för att tala klartext, deltagit i en tillståndsgiven demonstration, jag hade en jacka på mig med en Tyr-runa. (Tyr-runan är, kan jag tillägga helt legal och friad av JK.) Jag har stått bredvid personer med samma jacka. Jag har stått bredvid personer som hållit en fana med en Tyr-runa på. Detta brott har jag gjort mig skyldig till enligt åklagaren.

 

Jag ska alltså få fängelse för att jag burit en jacka, deltagit i en tillståndsgiven demonstration och haft en roll som dialogansvarig gentemot polisen. Detta sker just nu i Sverige.

 

Vad händer då om åklagare Magnusson får igenom detta? Om vi alla som är åtalade blir dömda?


Då kommer vi få se en ökad repression. Inte bara mot min organisation utan även mot manifestationer som den här idag.

 

Vi vet att redan idag används HMF-lagen högst godtyckligt.

 

Med hjälp av politiska angivarsällskap, likt djurplågaren Tomas Åberg Näthatsgranskarna, och Juridikfronten, som drivs av två individer som jobbar för Socialdemokraterna.


Hur djupt insyltad är egentligen sossesekten i dessa angivarorganisationer?Här kan du se hela talet.


Här kan du läsa del 3: Åsiktspoliserna

Missade du del 1? Klicka här!