Ett av de starkaste talen på söndagens manifestation för yttrandefrihet var Pär Sjögrens.


Ett tal som man kommer att minnas länge. Ett tal som berör.


Pärs tal var sakligt men ändå väldigt engagerande, om den censur och det åsiktsförtryck som han själv upplevt och upplever i dagens Sverige, där makthavarna vet att de går emot folkets vilja och därför går allt längre och blir alltmer totalitära, i sina försök att tysta folket och förhindra kritik mot sin korrupta regim.

 

Pär Sjögrens tal har setts av tusentals människor redan. Jag hoppas att åter tiotusentals kommer att se det.

 

Vad Pär och NMR drabbas av just nu, kommer, snarare förr än senare, att drabba alla oss som är kritiska mot vår korrupta globalistiska elit. Det gäller såväl AfS, Populisterna, SD, Nordisk Ungdom och alla liknande partier / organisationer.

 

Pärs tal bör både ses och läsas. Och spridas. Vi behöver alla inse, hur långt etablissemanget faktiskt är beredda att gå för att få tyst på sina kritiker.

 

Man måste inte alls sympatisera med NMR´s partipolitik, för att tycka att detta är ett extremt viktigt tal. Pärs tal måste höras. Det är bara så.

 

Talet är drygt 22 minuter långt. Och det skulle bli ett extremt långt blogginlägg. Jag väljer därför att dela upp talet i 4 olika delar.

 

Här kommer del 3, med fokus på MSM och åsiktspoliserna:


Åsiktspolisen är en person som allt som oftast jobbar på en redaktion på en av alla svenskfientliga s.k. nyhetstidningar här i Sverige.

 

Åsiktspolisen kallar sig gärna journalist. Åsiktspolisen vill gärna ljuga om sina motiv och kalla sig journalist, för att på så sätt ge sken av att jobba med något hedervärt.

 

Åsiktspolisen är snabb på att avhumanisera, socialt stigmatisera och karaktärsmörda vanligt hederligt folk som är oroade för sitt folk och för sitt lands framtid.

 

Expressen gjorde för några år sedan gemensam sak med AFA dokumentation – Researchgruppen, som de kallar sig nu. De hängde ut folk med namn och bild som vad de kallade ”näthatare”.

 

Detta tillvägagångssätt tjänar endast ett syfte. Detta är en modern variant av stupstocken. Uthängd inför hela folket. På löpsedel efter löpsedel. Enbart för att ha yttrat en åsikt som inte föll åsiktspolisen i smaken.

 

Helst vill åsiktspolisen att ingen, med åsikter som inte godkänns av den tredje statsmakten, ska få delta i det svenska samhället.

 

Helst vill de att alla, dels vi som är här idag men även alla andra som yttrar sig om dagens regim, ska brännmärkas. Åsiktspolisen vill att vi alla ska kastas ut ur den samhällsgemenskap som folk behöver.

 

Vi ska inte få jobba. Vi ska inte få vara med i facket. Vi ska inte få yttra oss, för då ska vi bli dömda för HMF och kastas i fängelse. Vi alla känner igen detta. Det är exempel från verkligheten. Sådant som just nu sker i vårt fosterland.

 

Hädanefter vill jag att vi aldrig mer kallar Thomas Mattson på Expressen för journalist. Hädanefter använder vi det korrekta begreppet åsiktspolis. David Baas. Åsiktspolis. Robert Aschberg. Åsiktspolis.

 

Jag skulle kunna stå här hela kvällen och rabbla namn på folk som de facto är åsiktspoliser. Åsiktspoliser som vill strypa yttrandefriheten. Som vill ta bort vår rätt att säga vad vi tycker och tänker.