Simon Lindberg uppmanar till kamp mot EU och globalismen, i ett riktigt brandtal på vår EU-val special på Mynttorget 12 maj 2019.


Till vardags (när han inte håller tal på Mynttorget) är Simon Lindberg partiledare för Nordiska motståndsrörelsen. I egenskap av partiledare för ett parti som förespråkar swexit var han ett självklart val av talare till vår EU-val special manifestation. Vi är väldigt glada att han tog sig tid att tala inför vår publik på Mynttorget. Här kan ni läsa andra delen av Simon Lindbergs tal 

(längre ner i inlägget hittar ni videon med talet):"De som kontrollerar de flesta lagarna som reglerar ditt liv, är EU-kommissionärer"


Flera är säkert de som till och med tänker; vad berör ens EU mig? 


Jag kan väl inte bry mig mindre än vad några högavlönade politikerpampar och byråkrater som aldrig gjort ett ärligt handtag, sitter och käbblar om nere på kontinenten. 

Men, faktum är, att EU påverkar dig precis varenda dag och i alla möjliga avseenden av ditt liv, och att de där pajsarna nere i Bryssel som du antagligen inte ens vet namnen på, faktiskt har betydligt mer makt över ditt liv än vad många andra har.

 


Du vet, som ett exempel, den där zigenaren som placerats av sin ligaledare för att tigga utanför din lokala Ica-butik. Han eller hon hade inte varit där utan EU:s öppna gränser.


 

Att du blev varslad för att fabriken ska flytta utomlands hade inte inträffat om det inte vore för EU:s fria rörlighet.


 

Inte heller att det helt plötsligt och utan annonsering är importerade ägg från burhöns i Polen i majonnäsen med samma märke som du alltid haft på smörgåsen.

 


EU har inverkan i att dina barn nu kan köpa knark i parken där du bor.

 

Att nybygget på granntomten rasade samman med dödsfall som följd.

 

Att det är kött från plågade grisar i Rumänien som serveras i köttbullarna på din dotters dagis.

 

Att din mormors ålderdomshem plötsligt inte längre serverar kaffe för att de ska börja ha fokus på vinstmaximering.

 

Att ditt Twitterkonto stängdes ner i ett drev av politisk censur.

 

Att byskolan som din son gick på lades ned till förmån för ett asylboende.

 


  

EU har med sina öppna gränser, sin fria rörlighet, sin fria konkurrens, sitt riktade jordbruksstöd och övriga likriktningspolitik med för den delen, sitt allt mer centraliserade och totalitära styre, sitt månande om storföretagen i alla lägen - på bekostnad av etik, moral, fri- och rättigheter, på bekostnad av människor, djur och natur – ja, de har inte bara ett finger med i spelet gällande allt detta - utan hela handen – och dessutom såklart vad gäller ytterligare tusentals saker.

 Många tror att det är vår regering som bestämmer i Sverige idag och visst kan man väl med stor säkerhet säga, att Stefan Lövfen och Annie Lööf knappast kommer ses som oskyldiga i de uppkommande folkdomstolarna, men, de har inte för den sakens skull den slutgiltiga eller ens den överhängande delen av exempelvis den lagstiftande makten.

 


EU:s lagar står nämligen alltid över nationella lagar, och EU:s lagar är det inte våra regeringar, utan EU-kommissionen som stiftar.

 


De som kontrollerar de flesta lagarna som reglerar ditt liv, är alltså EU-kommissionärer - en samling av tämligen anonyma byråkrater – oftast utvalda som tack för lång och trogen tjänst i globalismens intresse.

 


Eller, ja, det är åtminstone dessa som sätter besluten på pränt. På vägen till beslutet påverkas kommissionärerna nämligen i en omfattande process, genom att uppvaktas med gåvor och mutor av tusentals lobbyister från skrupelfria storföretag och obskyra globalistiska tankesmedjor med subversiva intressen.

 

 

 

Men EU-parlamentet då? Det vi ska rösta om nu i EU-valet – de har väl ändå något att säga till om i allt detta? Nja, ytterst lite i så fall, och vad gäller det lilla de faktiskt kan påverka, så kan det nämnas, att samma lobbyister som uppvaktar EU-kommissionärerna också, till skillnad från oss vanliga dödliga, har fri tillgång till EU-parlamentet och därför också till att uppvakta och köpslå med parlamentarikerna.

 


Vidare kan det ju också nämnas, att trots det lilla din röst nu är värd, så är ju inte heller den fri, utan påverkas såklart i allra högsta grad av media, underhållningsindustri och banken. Och vilka är det som kontrollerar media, underhållningsindustri och bankerna? Jo, samma skrupelfria storföretag och obskyra globalistiska tankesmedjor med subversiva intressen.


 

De som styr våra stater idag – de som har kontroll över ditt liv – det är alltså globalister, kapitalister och sionister - och dessa kosmopolitiska ”filantroper” tar knappast beslut baserat på vad som är bäst för dig!

 


Varför är det då ingen som vet? Ingen som förstår? Ingen som verkar bry sig?

 


För att de i systemet inte vill att du ska veta. De vill inte att du ska förstå. De vill inte att du ska bry dig.

 


De sätter processade halvfabrikat på ditt matbord och en Iphone i din hand – i utbyte räcker det att du fortsätter springa i hamsterhjulet. De ger dig dokusåpor, nätkasinon, porr och sociala medier – i utbyte är det enda de önskar av dig att du håller din mun stängd. De ger dig socker, nikotin, alkohol, narkotika och antidepressiva – det enda de kräver tillbaka är att du gör som de säger till dig.

 


De har skapat en diktatur som ingen ifrågasätter. De kallar det demokrati.

 


De har tagit makten långt, långt bort från folket och skrivit om vår grundlag för att befästa sitt förtryckarsystem. De kallar det europeiska unionen.


 

De är båda uppbyggda på idégrunden, av en till synes ohelig allians, där ohämmad kapitalism och ökad vinst åt storfinansen utgör ett av benen - samtidigt som marxisternas dröm om utplånade gränser, nationalstater, kulturer och raser utgör det andra benet.

 


Kapitalister och marxister, hand i hand, mot nationalstaten – mot de europeiska folken – men, för så kallad demokrati, för EU och för globalism.

 


Är precis allt EU står för, komplett värdelöst för vårt folk? Nej. För det första kan det sägas att det ändå kommer en del bra initiativ därifrån, exempelvis hörde jag för någon månad sen att plastbestick ska förbjudas om ett par år och det är väl bra, men detta är givetvis ett beslut vi själva skulle kunna tagit för vårt folk, utan att vara en del i EU. Vi skulle vidare kunna genomfört ett ännu mer omfattande plastförbud och som verkställdes bra mycket tidigare, och det utan att kompromissa, med en massa andra saker rörande miljön.

 

 

Och visst är det jättebra att våra bönder får pengar av EU, men det är såklart pengar vi själva skulle kunnat lägga på jordbrukarna, och vi hade då dessutom kunnat lägga avsevärt mycket mer istället för att betala mångmiljardbelopp till byråkraternas och EU-politikernas löner.

 


 

 

Sen har vi ju det här med att gå samman till en större enhet, och det finns det faktiskt stora fördelar med – speciellt när världen ser ut som den gör idag och blir allt mer uppluckrad och globaliserad. Det världspolitiska läget gör det nämligen tufft, ja närmast omöjligt, för ett litet land att stå upp för sig själv.

 


Men, det enorma problemet med EU:s öppna gränser – med hela Europa som enhet – det är att Europa som bekant består av flertalet olika etniciteter och kulturer, som skiljer sig en hel del från varandra. 


Engelsmän, spanjorer, greker, tyskar, ryssar, polacker, fransmän, nordbor – vi har alla våra olikheter, och formar således ett helt fantastiskt Europa av fria unika nationer – men, hopklumpade, sammanblandade, som EU och globalisterna önskar – då utplånas istället vår mångfald.


 


Blandar vi då dessutom in albaner, zigenare, så småningom turkar och vem vet vad nästa steg blir – då är den bistra sanningen att det så småningom istället kan komma att leda till att hela vår ras utrotas.

 

     

              


Simon Lindbergs suveräna tal kan ni se här.


        


Här kan man se en intervju med Simon Lindberg, direkt efter hans tal.


Missade du de första delen av Simon Lindbergs tal?


Här kan du läsa del 1 - "Motstånd mot EU var det absolut första politiska ställningstagandet jag gjorde i mitt liv"


Missa inte fortsättningen av talet!


Här kan du läsa del 3 - "Ett enat Norden"

Här kan du läsa del 4 - "Det är omöjligt att rösta för att förändra EU inifrån."