Simon Lindberg uppmanar till kamp mot EU och globalismen, i ett riktigt brandtal på vår EU-val special på Mynttorget 12 maj 2019.


Till vardags (när han inte håller tal på Mynttorget) är Simon Lindberg partiledare för Nordiska motståndsrörelsen. I egenskap av partiledare för ett parti som förespråkar swexit var han ett självklart val av talare till vår EU-val special manifestation. Vi är väldigt glada att han tog sig tid att tala inför vår publik på Mynttorget. Här kan ni läsa tredje delen av Simon Lindbergs tal 

(längre ner i inlägget hittar ni videon med talet):"Ett enat Norden"Vi skulle istället för att välja, på att vara en del av detta vansinne – eller att krossas av det, kunna skapa något annat.


 

Vi skulle kunna skapa en stark och helt fantastisk nation genom att slå samman våra nordiska länder - till en nordisk nation. Vi skulle då vara en av världens mest framstående nationer hur vi än mätte det – ekonomiskt, kulturellt, idrottsligt, militärt, resursmässigt.

 

 

I ett enat Norden, skulle vi nå fördelarna det innebär med en union – alltså självständighet, självförsörjning och suveränitet – men, utan att för den sakens skull, blanda ut eller förstöra något. De nordiska folken har redan, långt mycket mer som förenar oss än som skiljer oss, och utbytet mellan våra folk och kulturer har under historiens gång redan varit massivt. I lynnet är vi redan en, men rent juridiskt står vi splittrade.


 

Enade i en nordisk nation, skulle vi vara en supermakt som, om det behövdes, skulle kunna stå upp mot USA, stå upp mot Ryssland, stå upp mot Kina, stå upp mot EU, men såklart än bättre och än hellre skulle ett enat Norden ge oss, en alltigenom högre potential att stå upp tillsammans med USA, tillsammans med Ryssland, tillsammans med Kina, tillsammans med Europa, stå upp för oss själva och våra nationer - i gemensam kamp mot globalismen!


 

I ett enat EU kommer 

vårt folk blandas upp och dö ut. 


I ett ensamt Sverige 

kommer vårt folk köras över, och dö ut. I ett enat nationellt socialistiskt Norden, där kan vårt folk leva för evigt och ingenting kan då stoppa oss från att bli större, starkare, bättre och ingenting kan stå i vår väg för att nå stjärnorna!

 


    

       


Simon Lindbergs suveräna tal kan ni se här.


        


Här kan man se en intervju med Simon Lindberg, direkt efter hans tal.


Missade du de första delarna av Simon Lindbergs tal?


Här kan du läsa del 1 - "Motstånd mot EU var det absolut första politiska ställningstagandet jag gjorde i mitt liv"


Här kan du läsa del 2 - "De som kontrollerar de flesta lagarna som reglerar ditt liv, är EU-kommissionärer"


Här kan du läsa fjärde och sista delen av Simon Lindbergs tal - "Det är omöjligt att rösta för att förändra EU inifrån."