Simon Lindberg uppmanar till kamp mot EU och globalismen, i ett riktigt brandtal på vår EU-val special på Mynttorget 12 maj 2019.


Till vardags (när han inte håller tal på Mynttorget) är Simon Lindberg partiledare för Nordiska motståndsrörelsen. I egenskap av partiledare för ett parti som förespråkar swexit var han ett självklart val av talare till vår EU-val special manifestation. Vi är väldigt glada att han tog sig tid att tala inför vår publik på Mynttorget. Här kan ni läsa fjärde delen av Simon Lindbergs tal 

(längre ner i inlägget hittar ni videon med talet):"Det är omöjligt att rösta för att förändra EU inifrån."Så vad kan vi då göra för att skapa denna ljusa framtid? 

Vad kan vi göra för att stoppa globalisterna – för att hindra de europeiska förenta staternas framväxt?

 

 

Jo, vi kan åtminstone börja med att rösta rätt i EU-valet.


 

För att kunna avgöra, vad som då är rätt, är det för det första viktigt att förstå att det är omöjligt att rösta för att förändra EU inifrån.

 


I det avseendet är inte vår röst värd ett skvatt. För det enda vi egentligen ges makt att rösta om, är, och håll i er nu om ni vill hänga med, det är vilka som, aktivt uppvaktade av storfinansens lobbyister, ska få vara med och avlägga futtiga 20 av 751 röster i en av de två instanserna som beslutar kring det som kommissionärer uppvaktade av storfinansens lobbyister kommit fram till.


 

Det vill i klarspråk säga, vår röst ger oss ingen makt alls.


 

Inte ens om så 100% av svenska folket enades – ja inte ens om de enades tillsammans med att 100% av danskarna och finländarna också enades om att rösta fram ett parti och samma parti, ett parti som verkligen ville förändra EU inifrån, så skulle de kunna göra det. Det går inte att med din röst förändra EU inifrån.

 


Man skulle med anledning av denna vetskap, därför såklart kunna ifrågasätta varför jag ens säger att man ska rösta alls. Är det inte lämpligare att helt strunta i att rösta för att således visa sitt missnöje?

 


Nej, för faktum är, att globalisterna givetvis inte bryr sig ett dugg om det. De fortsätter skratta hela vägen till banken och kan inte bry sig mindre än om du struntar i att rösta. EU-valen har nämligen ändå redan så otroligt låga valdeltagande runt om i Europa oavsett. Det bekommer dem ej.

 


Det bästa man kan göra, för att verkligen visa missnöje, för att på riktigt reta upp dem och för att sannerligen få dem att sätta det där skrattet i halsen och istället börja kallsvettas, det är att rösta på ett parti som står i diametral motsats, till det, de vill.


 

Ett parti som vill bevara vårt folk, som vill att vår kultur ska leva, som värnar suveränitet och som är ytterst måna, om djuren, naturen och den lilla människan - arbetaren. Ett parti, som genom sin orubbliga tro, och fanatiska kamp för den samma, har kraften att utmana deras världsordning!

 


De som står allra längst bort från systemet, men som ändå utgörs av en seriös och livskraftig organisation, utgör således det absolut bästa alternativet att rösta på. Och vilka kan det vara då? Jag har tänkt att hålla mig opartisk här idag – att inte framhålla ett parti mer än något annat – så jag tänker att ni får avgöra det själva.

 


Jag vill dock, givetvis i ett helt annat sammanhang, nämna att det givetvis går alldeles utmärkt att rösta på Nordiska motståndsrörelsen i EU-valet.

 


Att rösta rätt är en första liten del. Det är ett strå till stacken för att med systemets kontrollerade medel, vinna fördelar i den större kampen.

 


Ännu viktigare än att rösta rätt, är dock att förstå, att det inte går att vinna mot systemet i deras egna spel, med deras egna spelregler.

 


Vad som därför verkligen krävs, efter att du lagt den där rösten, är att du också engagerar dig, även de 364 dagar på året när det inte är något val. Att du, varje dag du vaknar, drar ditt strå till stacken för att säkra vårt folks existens och för att ta tillbaka makten från globalisterna. För att rasera hela deras smutsiga union.

 


För det är dit vi måste gå, vi måste gå hela vägen. Vi kan inte bara förändra och reformera deras system – istället måste vi totalt omkullkasta deras spelplan och lägga fram vår egen där det är vår egen moral och våra egna regler som gäller!

 


Därför måste också engagemanget ske, i den organisation som står så långt bort från systemet det bara är möjligt, som vill förgöra deras system och inte bevara en millimeter av det, men, som samtidigt också har viljan, visionen, grundkapaciteten och potentialen, för att istället bygga något nytt, ståndaktigt och evigt.


 


Med engagemang, offervilja och organisering – det är så vårt folk överlevt kyla och svält genom årtusenden och det är så vi bygger en framtid för vårt folk – att bestå över årtusendena som komma skall.

 


Vi har sanningen och den eviga rätten på vår sida. Vi har naturen och dess lagar bakom oss. Vi har det moraliska övertaget och den fanatiska viljan i vår väg framåt. I kamp mot EU. Mot globalismen. I kamp framåt för ett fritt Norden.

 


Och kampen folkkamrater, den står här och NU!


 


    

       


Simon Lindbergs suveräna tal kan ni se här.


        


Här kan man se en intervju med Simon Lindberg, direkt efter hans tal.Missade du de första delarna av Simon Lindbergs tal?


Här kan du läsa del 1 - "Motstånd mot EU var det absolut första politiska ställningstagandet jag gjorde i mitt liv"


Här kan du läsa del 2 - "De som kontrollerar de flesta lagarna som reglerar ditt liv, är EU-kommissionärer"


Här kan du läsa del 3 - "Ett enat Norden"