Har ni noterat att gatubilden ändrats?

Har ni haft något "Jimmie-moment"?
Vi talar så klart om det faktum att massinvandringen fortgår. År efter år. 100 000 nya MINST varje år. Det tar aldrig slut.


Det är enkel matematik att svenskar då på sikt kommer bli en minoritet i sitt eget land.Fine, hävdar vissa och börjar mumla om "öppen svenskhet" eller ännu värre om "Allas lika värde". Man kan givetvis ha olika åsikter om saken.


Men det är HÖG TID att sluta förneka att befolkningen faktiskt håller på att bytas ut. Vi är inte färgblinda. Vi behöver bara titta ut genom fönstret, så ser vi.


Det är dags att lyfta denna fråga, samt att titta på hur en eventuell återvandring skulle kunna gå till.


Vilka ska återvandra? Hur, varför, när, vart?

Vi söker talare som har modet att ta upp dessa ämnen offentligt på Mynttorget i November.Alla som vill tala kommer att tas i beaktande. Sedan kan vi inte ha hur många talare som helst. Folk vill inte stå och frysa på Mynttorget i november flera timmar i sträck.Mejla oss om ni vill tala!Eller mejla oss om ni har förslag på talare som kan detta med demografin.

Som vanligt är alla talare välkomna. Kompetensen i sakfrågan avgör. Inte värdegrunden.

Vi ställer faktiskt bara två krav på våra talare. De ska inte vara drabbade av PK-sjukan. Och de ska inte lida av beröringsskräck.


Mejla oss på

stockholmarefor1suverantsverige@protonmail.comVi återkommer senare med detaljer kring när, var, hur.
Frågan varför har vi besvarat nu.
Vi ses på Mynttorget!

Protestera mera!


/ Stockholmare för ett suveränt Sverige