Tredje gången gillt för Stockholmare för ett suveränt Sverige som arrangör!


Vi arrangerade det första mötet, 2 december, med Populisterna och det andra mötet, 8 december, med Mynttorgsaktivisterna.


Nu är det äntligen dags igen!


Det finns massor av problem i Sverige, men dessa 2 är bland de absolut största!


Den demografiska situationen. Det delas ut uppehållstillstånd och medborgarskap på lösa grunder på löpande band. Svenskarna KOMMER att bli en minoritet i vårt eget land inom bara ett par decennier om vi inte vänder utvecklingen SNARAST!


Detta är ju politikerna medvetna om och de är medvetna om att vi, folket i allmänhet, inte vill bli utbytta.


Därför satsar de stenhårt på "Hets Mot Folkgrupp". De ska sätta folk i fängelse om vi opponerar oss. De kommer fortsätta att föra politik som vi inte är nöjda med - och som på sikt hotar hela vår existens som nation och som folk. Om vi kritiserar det så åtalas vi!


Politiker har länge diskuterat om de ska kunna förbjuda NMR (Nordiska Motståndsrörelsen). Deras åsikter kommer mer eller mindre bli kriminella, när Sverige nu skrivit under Global Compact for Migration. Inte bara deras åsikter. All kritik mot invandring kommer mer eller mindre bli kriminellt. HMF-fallen lär öka lavinartat.


Därför har vi HMF som tema. Vi kan inte komma till rätta med sakproblemen om vi inte först ser till att rädda yttrandefriheten. Därför är HMF (avskaffandet av den lagen) PRIO ETT!


6 personer som deltog i NMR ´  s demonstration i samband med bokmässan i Göteborg 30 september 2017 har åtalats för HMF utan att ha sagt något - bara för att ha deltagit. En av dem var bara där som åskådare. Han hade civila kläder. Ingen Tyr-runa någonstans på sina kläder.


Vad åklagaren vill åstadkomma är ett totalt förbud för NMR att demonstrera.


Man kan lätt föreställa sig att de inte kommer nöja sig med att förbjuda NMR från att demonstrera. När / Om de väl lyckas förbjuda NMR så kommer de försöka förbjuda andra "högerextrema" / "främlingsfientliga" partier och organisationer också.


Det finns mycket att säga om NMR, men i detta fall är det bara en sak som är relevant. Att politikerna försöker ta bort deras lagliga rätt att demonstrera och yttra sina åsikter.


Det tänker iaf inte vi stå stillatigande och se på när det sker. Därför har vi bjudit in en medlem i NMR att tala denna gång.


Han var själv på plats i Göteborg och är en av de 6 som åtalats för HMF utan att ha öppnat munnen ens. Rättegången börjar någon gång i början av februari och åklagaren yrkar på fängelse för alla sex personerna. För att ha deltagit i en demonstration.


Det är inte mer än rätt att den person det gäller ska kunna berätta sin version med sina egna ord. Varför inte? Tror vi hans åsikter smittar? Nej, det tror vi inte. Vi är totalt trygga med våra egna värderingar. Vi är inte nazister. Men att ta avstånd från folk som vill Sveriges väl gör vi inte. Och vi vill inte kasta folk i fängelse för deras åsikter. Vi vill inte förbjuda folk med andra åsikter från att demonstrera.


Vi är väldigt glada att han ställer upp och kan berätta hur det står till med yttrandefriheten i Sverige idag. Det kommer att bli ett väldigt intressant tal. Det får man bara inte missa.


Man bör inte missa NÅGOT av talen! Alla talen kommer bli intressanta och lärorika.


Vi uppmanar alla att komma till Mynttorget på söndag och lyssna på Johan Widén, Dan Park och Pär Sjögren.


Sprid ordet!

Ta med alla ni känner!


Stå upp för yttrandefriheten och för vår rätt att demonstrera!Protestera mera!

Alla tillsammans!

Alla som älskar Sverige!


Vi ses på Mynttorget 3 februari kl 14!


/ Stockholmare för ett suveränt Sverige