Protesterna fortsätter!


I lördags samlades ca 400-500 personer på Norrmalmstorg och lyssnade på tal av Katerina Janouch, Irma Udelius, Stefan Rittert och Morten Källström. Det var högklassigt ljud och inget krångel.


Katerina talade en del om hur vi måste börja kräva att politikerna tar sitt ansvar, Irma talade en del om den växande otryggheten för kvinnor i Sverige, Stefan talade en del om islams rätta ansikte och om Tommy Robinson. Morten berättade om den förgiftade internkulturen i våra partier.


Det var kyligt men folk stannade ända till slutet.


Det var inte fler i publiken denna gång. Men för att vara femte demonstrationen på bara några veckor (den första var 2 december 2018) så är det ändå över förväntan. I synnerhet med tanke på årstiden.


Vi kan konstatera att energin finns kvar i protesterna och att folk vill fortsätta att protestera. Det finns all anledning att känna hopp inför framtiden och att känna stolthet över det svenska folket.


Protesterna kommer att fortsätta. Antalet deltagare kommer säkert att variera lite från gång till gång. Men engagemanget finns och det växer! Det finns hopp för Sverige.


Nästa gång hoppas jag vi blir ännu flera! Ännu flera flaggor. Ta med er familjen. Bjud in era arbetskamrater, skolkamrater, grannar och bekanta.


Det var en salig blandning på människorna i publiken. Någon i rullstol, någon med barnvagn. Ungdomar i gymnasieåldern och alla andra åldrar upp till äldre pensionärer.


Vår proteströrelse är en folklig rörelse.


Den katastrofala politiken drabbar oss alla.


Vi är alla lika trötta på att tvingas bevittna hur politikerna vansköter Sverige.


Vi kommer inte ge upp.

Vi fortsätter att demonstrera.


Det finns bara en väg och det är framåt.

Starka tillsammans.Kommande demonstrationer:


Nu på lördag på Sergels Torg, samt Götaplatsen i Göteborg. Kl 14. Stora demonstrationer mot EU's länkskatt och upphovsfilter.

Läs om det här. 


Söndagen 27.1 kommer en ny demonstration på Mynttorget att äga rum. Mer info om den kommer senare. Så håll utkik.


Så här sa Katerina om demonstrationen:

– Vi samlas för att demonstrera vidare mot maktmissbruk, mot den osunda migrationspolitiken, mot mobbning av demokratiskt valda partier och enskilda individer, mot etablissemangsmediernas sabotage av debatten och deras lögner och fake news, vi protesterar mot slöseriet med skattemedel och att 49 miljarder går till bistånd bland annat till länder i Afrika och Mellanöstern som hyllar terrorism och hatar bögar. Vi möts på torget och står enade mot det eskalerande vansinnet i Sverige.


Här kan man se talen (2 delar):