Suveräna talare och tappra vikingar trotsade stormen igår och demonstrerade för yttrandefrihet och mot censur.


Även problemet med skuldfällan och fractional reserve banking togs upp.Vi fick bland annat höra om Åsas "äventyr" med politiska polisen. (Det lät inte alls roligt.) Ett väldigt talande exempel på hur illa det faktiskt står till med yttrandefriheten i Sverige. Åsas tal börjar ca 8 minuter in.
Vill slå ett extra slag för Håkan Bergmarks tal. Men rekommenderar alla att höra samtliga tal, då de belyser olika aspekter av problemet.

Mikael Willgert: https://www.bitchute.com/video/wi5ph64qfDiT/

Fritjof Persson: https://www.bitchute.com/video/UeOHNDiehn6N/Några bilder från manifestationen. Och ja. Det var lika blåsigt som det ser ut...


Stort tack till er som slöt upp och höll ut i stormen.


Åsa Westerberg

Fritjof Persson och Håkan Bergmark, från partiet Populisterna, som stod för arrangemanget.

Mikael Willgert från SwebbTV var förste talaren.


OBS!

Viktig information till dig som bor i närheten av Göteborg!Bor du nära Göteborg? I så fall ska du ta dig till Ullevi på söndag kl 11 (närmare bestämt till korsningen Skånegatan / Ullevigatan, vid idrottsarenans nordvästra hörn). Det är bara ett par hundra meter från tingsrätten i Göteborg.


På söndag kommer Fritjof att ha en menifestation där för yttrandefriheten och för vår rätt att demonstrera. Missa inte det!


På lördag kommer Fritjof hålla föredrag i Göteborg från och med kl 12 (typ drop in, så kom när det passar. Fri entré). Fritjof kommer tala om situationen i landet och besvara eventuella frågor.


Kvibergs Vandrarhem, i deras konferenslokal, som Fritjof hyrt för ändamålet.

Adress: Lilla Regementsvägen 35 (postadress 415 27 Göteborg)


Missa inte FRITJOF I GÖTEBORG!


Lördag 21 september från och med kl 12 föredrag Kvibergs vandrarhem (ställ frågor och få svar).


Söndag 22 september kl 11, manifestation för yttrandefriheten vid Ullevi. Stå upp för yttrandefriheten tillsammans med Fritjof Persson!Protestera mera!


/ Stockholmare för ett suveränt Sverige