Jag vill verkligen tacka alla som har varit med om att göra manifestationen på Mynttorget i söndags till den enorma succé som den blev. 


Tack, från djupet av mitt hjärta!


 Jag är så stolt över oss! Det var mäktigt att se så många på Mynttorget, som var där av en enda anledning. För att vi värnar om Sverige!


Tack alla som spridit informationen! Tack till alla som donerat och möjliggjort manifestationen! Tack alla eminenta talare! Och tusenfalt tack till alla ni som kom!Talade gjorde förutom Katerina Janouch även Lennart Matikainen, John Bouvin, Jan Tullberg samt Håkan Bergmark och Mikael Eriksson från partiet Populisterna (medarrangörer till manifestationen). Alla talen var väl värda att höra.


Det var kanske upp emot 1000 personer på plats. En helt fantastisk uppslutning.


Manifestationen inleddes med låten Revolution och avslutades med Nationalsången (allsång). Väldigt mäktigt.


Filmer från eventet ploppar upp lite här och var, på bla youtube och Facebook. Här har ni en av dem. Men det är bara att söka på youtube, så hittar ni fler.


Demonstration på Mynttorget: "Folk måste börja ta sig ut och demonstrera!" 


Nya Tider var på plats, liksom swebbTV och även filmteamet bakom A swedish elephant.


Gustav Kasselstrand var på plats liksom några till av AfS´ riksdagskandidater, som bor i Stockholm. Ett jättestort tack till er. Det är verkligen roligt med en engagerad partiledare. 


Gustav Kasselstrand ska ha all respekt för att han stod med folket. Han var med från början till slut.


Gustav Kasselstrand aviserade tidigt under dagen på Facebook och på twitter att han skulle till Mynttorget. Det tackar vi för. Säkert kom många AfS:are tack vare det.


Tack till Mynttorgsaktivisterna och Nordisk Ungdom för att ni slöt upp med folk och banner / fana.


Ett extra tack till er som hade svenska flaggor, jättebra skyltar och banderoller där budskapet klart och tydligt framgick. De var jättefina! Och väldigt informativa. Jag lägger upp dem här. Ladda upp och sprid dem. De fick högsta betyg, allihop!


Katerina Janouch var första talare och hennes tal var mycket engagerande. Hon hälsar att hon tyckte det var jätteroligt, att hon är jättestolt över er alla som kom och att hon älskar er alla.Vad tror ni om att köra en uppföljning?


Kommer lika många om vi kör nästa helg igen? Det är sista chansen innan regeringen undertecknar avtalet. Så det är lite då eller aldrig...


Vi hinner inte få polistillstånd. Men vi kollar med polisen om Mynttorget är ledigt. Om det är det så har vi rätt att hålla möte även utan polistillstånd. Förutsatt att vi inte stör.


Eftersom detta nu i så fall blir väldigt kort tid att planera så kanske det blir med megafon istället för högtalare. Vi får se. Talarna kan ju sina tal. Vi ska höra med dem om de har tid nästa helg igen.


Men vad tycker ni? Är det önskvärt att demonstrera en gång till mot FN-avtalet? Kommer ni att komma en gång till, alla ni som kom i söndags?


Kommentera gärna!


Vi är väl medvetna om att många vill ha manifestationer i sina städer. Det skulle bli otroligt mycket svårare att ordna och kommer i så fall att ta tid. Inom en vecka är det näst intill omöjligt. Det är något man kan göra efter 10:e december i så fall. Då med lokala talare. Talarna från i söndags kommer inte alla att kunna vara med i hela landet varje gång. Men det finns säkert många bra talare även lokalt på sina håll i landet.


Men i nuläget (innan 10.12) har vi bara ett val när det gäller stad och det är Stockholm igen.


Så vad säger ni? Är NI beredda att komma en gång till nästa helg?
ÄN EN GÅNG! STORT TACK! Första Advent 2018 kommer jag aldrig att glömma!


Bilderna kan ni spara, beskära, redigera som ni vill. Använd dem så de kommer till nytta. Spara och sprid!


/ Stockholmare för ett SUVERÄNT Sverige


 


 


 


 

Nordisk Ungdom på plats för att stötta manifestationen.

 

Lennart Matikainen intervjuas efter sitt tal.

 

Katerina Janouch talar

 

John Bouvin talar

 

Lennart Matikainen talar 


Jan Tullberg talar

 


 

Gustav Kasselstrand, partiledare för Alternativ för Sverige, var på plats för att visa sitt stöd.