Varför är det ingen tåga i våra svenska ungdomar nu för tiden?


Många svenska ungdomar idag anpassar sig till invandrargängen och blir själva kulturella ”främlingar” i Sverige.

 

Ännu flera svenska ungdomar isolerar sig hemma och spelar dataspel och kommunicerar bara med andra svenska ungdomar via sociala medier.


De lever inte i verkligheten.

De lever ett alternativt liv.

De lever ett liv på nätet istället för att leva det i verkligheten.

 

I verkligheten har invandrargängen tagit över.


På nätet kan fortfarande svenska ungdomar få utlopp för vilka de är och ”umgås” med sina likar.

 

Hur har det kunnat gå så här långt i Sverige?

 

Wigger is short for “white nigger”. It is a white person who tries to be black by dressing, talking and acting a certain way.Skolorna och vuxenvärlden har ansvaret för denna, väldigt beklagliga utveckling.

 

Dels genom massiv propaganda för invandring, mångfald osv och MOT vita, i synnerhet vita unga män…

 

Dels genom repression mot våra svenska ungdomar, när de inte ställer sig bakom "principen om allas lika värde" / mångfaldsdyrkan.

 

Ungdomarna luras antingen av propagandan - medan de som inte sväljer propagandan straffas av vuxenvärlden (i första hand skolan).

 

Detta har lett till att på många orter i Sverige är våra svenska ungdomar i praktiken andra klassens medborgare i sitt eget land.

 

Detta får som följd att ungdomarna drar sig undan. De passiviseras. Detta är väldigt dåligt för Sverige i längden. Vuxenvärlden har totalt svikit ungdomarna.

 

Vi måste stå upp för våra svenska ungdomar och lära dem att stå upp för sig själva. Lära dem att de duger som de är. Att det inte är något fel med att vara etnisk svensk. Vi måste backa ungdomarna så de kan genomskåda propagandan och stå emot den. Vi måste stötta dem när godhetsknarkande lärare och rektorer straffar dem för att de tänker själva och försöker stå upp för sig själva.

 

Hur ska det annars gå för Sverige i framtiden? Om alla svenska ungdomar antingen faller för myten om att invandrare är mer värda än svenskar i Sverige – eller nördar ner sig och inte klarar av att umgås fysiskt med andra människor, utan bara vill sitta framför en dator och kommunicera den vägen med andra människor?Vad kan vi vuxna göra rent konkret, för att hjälpa våra ungdomar?Vi måste uppmana våra ungdomar att organisera sig och att ta tillbaka gatorna, där de bor.

 

Vi måste hela tiden kämpa emot propagandan, som ungdomarna utsätts för i skolan varje dag, samt på TV och i tidningar och ja, faktiskt överallt. Vi måste lära dem att se att det är just propaganda och att de som ligger bakom den inte vill deras bästa.

 

Vi måste stå upp för våra ungdomar, när de utsätts för repressalier, från godhetsknarkande lärare och rektorer. Vi måste visa att vi backar dem och inte lämnar dem i sticket.

 

Och viktigast av allt. Vi måste föregå med gott exempel. Vi måste leva som vi lär. Ungdomar behöver goda exempel. Dessa exempel finns knappt alls i skolvärlden. De få sunda lärare som finns… de får ofta sparken. Det är fakta. Så det är upp till oss andra vuxna att föregå med goda exempel. Inte bara för våra egna barn, utan för alla ungdomar som vi kommer i kontakt med.

 

Vi får inte lämna våra ungdomar i sticket!


De ska ta över landet så småningom. Vilket Sverige vill vi att de ska vara kapabla att skapa och leda? Ungdomarna är framtiden. Vi måste ge dem det självförtroende de behöver.

 

Backa dem emot systemet, lär dem genomskåda propagandan och föregå med gott exempel!

 

Vi måste ge dem de verktyg de behöver, för att kunna bli herrar i sitt eget land! Vårt lands framtid hänger på det!

 

Ge inte upp om våra ungdomar!

Stå upp för dem!