Uppdatering inför demonstrationen 3 februari kl 14


Vi har tyvärr haft ett par avhopp bland de talare som från början tackat ja till att tala. De tyckte sig inte kunna delta i ett arrangemang som lät en medlem från NMR ta plats i talarstolen.


Det är beklagligt att det svenska samhällsklimatet är som det är.


Vi arrangörer tänker inte hålla på att ta avstånd från någon (utom 7-klövern). Att vi har bjudit in Pär Sjögren att tala betyder inte att vi  stöttar NMR som parti.


Vi bjöd in talare från alla partier i stort sett, inklusive en centerpartist. De tackade nej. Men hade t ex centerpartisten ställt upp hade detta inte på något vis inneburit att vi stöttar Centerpartiet som parti. Det kan jag försäkra att vi inte gör.


Vi står upp för yttrandefriheten.


Pär är kvalificerad att tala om ämnet för dagen. Vi är övertygade om att hans tal blir bra.


Kan berätta att yttrandefrihetshatarna i Jag Är Här fortsätter att massanmäla våra inlägg på Facebook. Så ska ni dela detta inlägg på Facebook får ni lov att vara snabba. Det är skrattretande. De tycker tydligen att vi är ett stort hot... Smickrande.


Nu har även Johan Widén beslutat sig för att hoppa av. Vilket jag personligen ser som en stor förlust. Jag såg fram emot hans tal.


Glädjande nog så har flera nya talare tillkommit. Skönt att veta att det finns människor som inte är rädda för etablissemanget.


Tala kommer Dan Park, Pär Sjögren, samt Thomas Jackson, Håkan Bergmark, Fritjof Persson och Mårten Hernebring att göra.


Vi inte bara rekommenderar alla att komma till Mynttorget imorgon - vi KRÄVER att alla sluter upp och står upp för yttrandefriheten!


Visa nu att vi är många som står upp för yttrandefriheten!

Alla tillsammans


/ Stockholmare för ett suveränt Sverige