Vi presenterar våra EU-experter till söndagens EU-special!Som jag tidigare informerat om, skiljer sig denna manifestation från de 4 manifestationer som vi tidigare arrangerat.


Man kan inte direkt kalla den kommande manifestationen för HELT partipolitiskt obunden, i och med att vi tydligt tar ställning i EU-valet, mot EU och för swexit.

 


Vi kommer inte få höra ett enda argument från talarna för EU. Däremot många argument mot ett svenskt medlemskap i EU, gissar jag, i och med att talarna är utvalda med stor omsorg.

 

Vi bjöd, som jag också informerat om tidigare, in talare från olika partier, som är valbara i EU-valet OCH som är tydligt för swexit, dvs motståndare till svenskt EU-medlemskap. Vi kan säkerligen ha missat en del små partier. Det finns oändligt många små partier i Sverige och det går inte att hålla reda på vilka av dem som är för eller mot EU.

 

Alternativ för Sverige är tydligt för ett svenskt utträde ur EU. Deras kampanj inför EU-valet pågår för fullt. Så det var svårt att missa dem… och det har vi heller inte gjort.


Innan AfS-sympatisörer nu börjar jubla, så kan jag direkt meddela att ingen talare från AfS kommer delta på manifestationen på söndag. AfS har fullt upp med sin Frihetsturné och där gör de ett jättebra jobb och vi önskar dem lycka till och följer med spänning hur det går för deras Frihetsturné.

 

På den nationella sidan finns inte så väldigt många partier som är för swexit, men vi har ju tidigare samarbetat med partiet Populisterna, som förvisso är små, men tydligt nationella och de är även för swexit och det går att rösta på dem i EU-valet. Man får då ta en blank valsedel och skriva ”Populisterna” på. Populisternas egna företrädare kommer informera mer om hur man gör för att rösta på dem i EU-valet. De har tackat ja till att skicka inte mindre än två talare. Suveränt!Håkan Bergmark kommer även fungera som konferencier, vilket han gjort på tidigare manifestationer och då gjort ett suveränt jobb. Förutom Håkan Bergmark kommer från Populisterna, även Fritjof Persson att tala.

 


Det hade ju onekligen varit lite snopet om bara ett parti fick komma till tals… Men som tur var så har även Nordiska Motståndsrörelsen lovat att medverka. De är också tydligt nationella och tydliga med att de önskar ett swexit. De har till och med lanserat en helt ny hemsida just inför EU-valet (liksom även AfS har gjort). Vi har ju haft talare från NMR tidigare vid våra två senaste manifestationer (på temat Åsiktsfrihet / HMF) och vi kan garantera lika hög energi denna gång, som vid de tidigare tillfällena NMR talade.


 

Har du missat hemsidorna om hur EU fungerar så gå in på utur.eu (AfS) och frittnorden.nu (NMR) och läs på om vad EU egentligen innebär för Sverige.Jag har lusläst båda hemsidorna och flera därtill och jag kan säga att man blir mörkrädd, då man inser vad EU innebär och hur totalt antidemokratiskt och överstatligt det verkligen är. MÖRKRÄDD, säger jag. (Och jag är inte särskilt lättskrämd.)

 

Från Nordiska Motståndsrörelsen kommer Jimmy Thunlind att tala. Thunlind är en av NMR´s mest populära talare och så sent som förra veckan höll han ett bejublat tal 1 maj i Ludvika om arbetare och globalism (FÖR arbetare och MOT globalism, så ingen missförstår). Vi är otroligt glada att han har tid att tala även på vår manifestation.


Thunlind har även skrivit en faktaspäckad artikel om EU och hur EU bidrar till sämre villkor för våra svenska arbetare.


 

Alternativ för Sverige har ju en egen och omfattande valkampanj och vi tror att de når ut med sitt budskap helt på egen hand inför valet.Vi vill gärna hjälpa ALLA partier som är för swexit. För vi tror att det kommer behövas att många hjälps åt från olika håll för att lyfta upp denna fråga.Alla 8 riksdagspartierna gör allt de kan för att INTE tala om EU. I tidningarna eller på tv ser / hör man knappt någonsin heller något om EU. Vi hörde en del (på slutet, när det redan var för sent) om den beryktade artikel 13. Men man kan konstatera att det behövs talas mer om EU och det från olika håll.

 

Vi är väldigt glada att kunna bidra med 4 suveräna tal om varför Sverige måste gå ut ur EU snarast!

 

Ni undrar då vem den fjärde talaren är? Dessvärre får ni fortsätta undra. Det är än så länge hemligstämplat. Men vad vi kan avslöja är att även han (för det är en man) är expert på EU och vi är övertygade om att även hans tal kommer bli helt suveränt.


 

Gå nu inte och förtidsrösta innan söndag. Lyssna först på talen på Mynttorget, så ni kan vara helt säkra på att ni gör ett medvetet och upplyst val. Det är extremt viktigt.


EU är vår tids ödesfråga.


När ni har läst på utur.eu och frittnorden.nu samt har hört våra tal (rekommenderar även AfS´ torgmöten. Se åtminstone ett av dem!) – då vet ni vad ni behöver veta för att rösta rätt.


Rätt = valfritt swexit-parti.


Och NEJ. Sverigedemokraterna är inte ett swexit-parti längre. Inte heller Vänsterpartiet. Glöm dem! De är båda lika FEL!

 


Vad man röstar på i riksdagsvalet kan man bortse från i detta val. Nu är det bara en fråga som gäller:


Vill du ha mer eller mindre makt åt EU – eller vill du ta tillbaka makten till det svenska folket?!

 

Sverige måste få in en person som är för swexit i Europa-parlamentet! Annars lär vi nog aldrig få den EU-debatt som vi behöver för att ta oss ut ur EU.

 

Skulle kunna skriva 10 sidor om varför vi måste ut ur EU – men jag avstår. Det finns flera artiklar här på vår hemsida som tar upp EU och jag rekommenderar att ni tar en titt på NMR´s sida och AfS´ sida. Och framför allt rekommenderar jag er alla att komma till Mynttorget nu på söndag och lyssna på talen!


 

Den som vill tala i publiken (om EU - FÖR swexit) anmäler sig på plats till vår konferencier, dvs Håkan Bergmark, så ordnar vi det. Max 10 minuter per person.

 

Efter att alla tal är avslutade får ni tillfälle att fråga om allt ni undrar över när det gäller EU. Vi vågar garantera att ni kommer att få korrekta svar.

 

Är du (mot förmodan) FÖR EU – utmana då våra talare med en bra fråga. Så får vi se om du fortfarande är för EU efter att ha hört svaret. (om ja så är du hopplöst fall...)

 


Bara svenska flaggor osv… Som vanligt med andra ord.

 


Vi ses på Mynttorget!

Alla som är för swexit!

Protestera mera!

 

/ Stockholmare för ett suveränt Sverige