Stockholmare för ett SUVERÄNT Sverige samt partiet Populisterna har nu den stora äran att presentera söndagens talare.Vi är jätteglada att så många tackat ja till att tala på vår manifestation. Det innebär att det kommer vara tal i stort sett hela tiden, från kl 14 till kl 17.


Vi arrangörer är övertygade om att alla talarna kommer att leverera kloka tal, väl värda att lyssna på. Så häng med från början klockan 14 ända till slutet kl 17.


Katerina Janouch är först ut. Se till att vara på plats i tid, så ni inte missar hennes tal!


Övriga talare är Mikael Eriksson (arrangör, från Populisterna), John Bouvin, Lennart Matikainen, Jan Tullberg och Håkan Bergmark (arrangör, från Populisterna).


Ordningen framgår av ovan, om inga ändringar i sista sekunden blir nödvändiga. Exakta klockslag för respektive talare går vi inte ut med. Det vore att garantera för mycket... 


Se nu till att vi blir många! Låt oss visa att vi svenskar står upp för vårt land! Att vi har fått nog av politik som söndrar, raserar, polariserar vårt land och sliter det itu!


Vi ses på Mynttorget Första Advent!

 Varmt välkomna alla som värnar Sverige!


Ett par praktiska tips i sista sekunden. 


Det finns risk för att det blir kallt. Klä er varmt. Mössa, vantar, halsduk, varma skor. Och ta med en termos med något varmt att dricka! Ta gärna med två! Och ta gärna med några extra muggar, så du kan bjuda någon intill. För alla kommer inte ha med sig. Det vet man redan.


Och glöm inte era svenska flaggor, skyltar, banderoller och allt ni har hittat på.


Påminner om att partipolitiska budskap inte får förekomma. Eventet är opolitiskt.


Alla som värnar om Sverige är lika välkomna!

Glöm inte att ta med ett gott humör också! 

Det här kommer bli roligt!

Kram på er alla där ute! 

Vi ses snart!