De etablerade partierna

(globalisterna)

hotar att förvandla Sverige

i grunden.

 

Inte nog med att kritik mot invandring kriminaliseras, i enlighet med FN-avtalet för migration.

 

Inte nog med att HMF-fallen ökar lavinartat och vanligt folk döms på löpande band för oroade och arga inlägg på Facebook.

 

Inte nog med att väldigt många nationellt sinnade stängs av helt från sociala medier. Tex NMR har blivit helt nedplockade från Youtube tror jag, liksom Granskning Sverige om jag inte minns fel.


Mitt under brinnande valkampanj valde Youtube att censurera Alternativ för Sverige. Deras klipp gick inte att se från Sverige! De fick även ett par klipp helt raderade från Youtube, samt att Youtube stängde av delnings- och kommentars-funktionerna på ett stort antal klipp. På de allra flesta till och med tror jag.

 

Censuren är ENORM i Sverige. EU har ju nyss försökt få in ett ”upphovsfilter” också. Vilket de inte lyckades med. Däremot fick de igenom en ”länkskatt”.

 

Den globalistiska eliten jobbar hela tiden på att dels öka invandring samt tysta alla kritiker. Det är bara att konstatera. Det är kalla fakta.

 

Men inte nog med detta.

 

Sverige förvandlas också till en övervakningsstat.

 

De skyller på all (av dem själva importerad) kriminalitet och sätter upp övervakningskameror överallt. Förra året blev det lättare för polisen att få tillstånd för att sätta upp övervakningskameror. För de första 90 dagarna behövs numera inget tillstånd alls.

 

Jag för min del vill inte vara övervakad dygnet runt. Det behövdes inte heller tidigare. Sverige behöver inte mer övervakningskameror. Sverige behöver färre kriminella invandrare. Sverige behöver mer återvandring. Det är den nakna sanningen.

 

Men inte nog med det heller. Inte nog med att vi fick en JÖK-regering. Man kan dessutom på goda grunder betvivla hela valresultatet. Många rapporter om valfusk har kommit. Nu menar jag bevisat sådant. Även andra oegentligheter. I själva valräknandeskedet.

För att bara ta det senaste exemplet i en hel rad skandalösa avslöjanden: Då valresultatet i Vaggeryds kommun fastställdes fanns inte de två röster med som två Sverigedemokrater lagt på sig själva. Nu upphävs partiets valresultat. Jag orkar inte räkna upp alla exempel på oegentligheter. Det skulle ta för lång tid…

 

Inte nog med det. Man ska kunna spionera på journalister! Det är faktiskt sant! Ledarsidorna har bland annat varnat för detta.


https://www.regeringen.se/4ab8e8/contentassets/0ad6da2cb9864a738333c9b8fa61eb27/svenska-journalistforbundet.pdf Men inte nog med allt detta. Nu varnar Bahnhof för de planerade lagarna:

 

” Tvång för operatörer att lagra abonnentdata.
Ett förslag om ny datalagringslagstiftning ska snart lämnas till riksdagen. Med hjälp av den kan polisen ”tvinga telekommunikationsföretagen att lagra uppgifter om till exempel vem som ringt till vem vid vilket tillfälle, och var de då befann sig – och tvinga dem att hjälpa polisen med sådan information.”.

– Utökade möjligheter att använda hemliga tvångsmedel.
Nytt lagförslag om hemliga tvångsmedel som ska utöka möjligheterna för Säpo och andra myndigheter att använda hemlig avlyssning eller avläsa krypterad kommunikation.

– Möjlighet att ta del av signalspaningsinformation.
Nytt lagförslag som ska ge brottsbekämpande myndigheter rätt att ta del av signalspaningsinformation.

– Möjlighet för polisen att besluta om kameraövervakning på allmän plats.
Lagändring som ger polisen rätt att besluta om kameraövervakning på allmän plats (s.12) och placera ut övervakningsutrustning utan att först behöva söka tillstånd.

– Förbud mot oregistrerade kontantkort.
Lagförslag om att förbjuda oregistrerade (anonyma) kontantkort till telefoner, med syfte att underlätta identifiering av telefonanvändare.”

 

Källa: https://samnytt.se/bahnhof-varnar-for-regeringens-nya-integritetskrankande-lagar/

 

Domstolar dömer våra internetleverantörer till att lämna ut alla våra data till polisen (i tex HMF-fall). Som en elektronisk husrannsakan.


Som om detta inte är nog så vill MSB få tillgång till avlyssning – ska ”identifiera påverkanskampanjer”. De vill kunna avlyssna privatpersoner och organisationer. Man använder IS-terrorism som svepskäl. (Ytterligare ett av dem själva importerat problem.) Men sanningen är förstås att de kommer att avlyssna alla sina kritiker också. Om de hinner avlyssna några IS-terrorister på köpet får man vara ”glad”?

 

Mer info på Samhällsnytt: https://samnytt.se/msb-vill-fa-tillgang-till-avlyssning-ska-identifiera-paverkanskampanjer/

 

Men detta är ändå inte nog. Det kommer mera…

 

Ingen har väl kunnat undgå att se hur alla 7-klöverpartierna gör allt i sin makt för att hålla Sverigedemokraterna helt utan inflytande? Nej. Det är ju inget nytt. Så har de hållit på i 8 år och de lär fortsätta med det.

 

SD är så pass stora nu att det enda vettiga skulle ha varit att de fått poster i utskotten osv. Istället fortsätter mobbningen. Den är total. För att bara nämna två exempel, det ena politiskt och det andra mera ”godhetssignalering” (ondhetssignalering skulle jag kalla det).

 

Det blir ingen ordförandepost för Sverigedemokraterna i krigsdelegationen. De övriga partierna frångick praxis där partiets storlek ska avgöra vilken position man får.

 

Löfven försöker till och med att göra det svårare att avsätta en statsminister. Man baxnar. Men det är sant.

 

Det finns ingen hejd på hur långt de är villiga att gå i sin strävan att hålla alla som är det minsta sverigevänliga i schack.

 

Till och med Vänsterpartiet har numera sålt ut sig helt till globalisterna och släppte igenom detta missfoster till regering. Tänker inte uppehålla mig vid regeringsmissbildandet. Det ältas nog och lär fortsätta att ältas till nästa val.

 

Alternativ för Sverige ska ha kickoff för sin EU-valkampanj den 16 mars. Var då, undrar ni?

 

Jo. I Köpenhamn. Ingen vågar hyra ut lokal till dem i Sverige, av rädsla för drev.

 

Detta med det orwelliska åtalet mot NMR har jag redan skrivit om. Läs det om du missade det.


1984 är här - ett orwelliskt åtal 


Sanningen är smärtsamt tydlig för alla med den minsta koll. De vill ta bort rätten att demonstrera för alla som inte håller med om deras ”värdegrund” (Jag spyr snart på floskeln Allas lika värde). AfS på tur. Liksom Populisterna. Liksom Nordisk Ungdom. Och alla andra liknande.

 

Både SD, NMR och AfS nekas ständigt att hyra lokal. NMR får visst inte ens ha något bankkonto (!) Man får swisha dem till privata medlemmars konton. Helt absurt. Även AfS hade tydligen problem med att få ett bankkonto (!) De fick det till slut iaf, tror jag. Men för hur länge?

 

Svenska samhällsklimatet är så sjukt att det går knappt att fatta.

 

En SD-företrädare på lokal nivå blev BESKJUTEN i sin bil under valkampanjen.

 

NMR-medlemmar har misshandlats av polisen (!) under sina demonstrationer, så att de har fått bestående skador, tex hjärnskador. NMR ses lite som ”fritt villebråd” och frustrerade poliser använder dem som ”bankskallar”. Dvs de slår sina batonger i huvudet på NMR-medlemmarna under deras demonstrationer.


Ingen som reflekterat över varför NMR går omkring med plastsköldar? Det har en naturlig förklaring…


En AfS-talare fick motta ett knytnävsslag i ansiktet under ett torgmöte i somras. (Att det var en kaozblatte behöver väl inte ens nämnas?) VAD gjorde polisen? Varför tilläts motdemonstranter vara så nära?!

 

En annan vanlig sak är ”deplattformerande”. Katerina Janouch är ett tydligt och välkänt exempel. Jag vet knappt någon som det drevas så ofta och så aggressivt mot som henne. Bokhandlare törs knappt sälja hennes böcker.

 

Vi ska bara inte ta upp hur media behandlar oss. Alla som är det minsta kritiska mot invandring beskrivs som fascister i stort sätt. Även lilla Medborgerlig Samling, som är så borgerliga de kan bli och som är för EU och Nato, får sin beskärda del av epitet i media samt skränande motdemonstranter på sina torgmöten.

 

Att motdemonstranter tillåts störa tillståndsgivna möten är under all kritik. De kastar grus, stenar, ägg, tomater, skriker i megafon, spelar trummor. Det finns ingen gräns för hur långt de går.

 

De fotograferar mötesdeltagare och hänger ut och kontaktar arbetsgivare, i syfte att få folk sparkade. De hotar och använder våld.

 

Joakim Lamotte tex. Det finns väl ingen som fått ta emot så mycket hot? Ja, det ska väl vara Fabian Fjälling i så fall då.

 

En SD:are blev häromdagen frikänd från HMF. Det var ju bra! Men varför var han öht åtalad? Jo, för att ha kritiserat böneutrop (!) Vem som polisanmälde honom? En kollega i kommunfullmäktige, om jag inte minns helt fel. En socialdemokrat! Socialdemokraten var inte nöjd med den friande domen och svor dyrt och heligt att göra allt för att ändra lagarna så det ska bli olagligt att uttrycka sig så som SD-medlemmen gjort. Och han friades alltså. Av en domstol, som i 9 av 10 fall dömer i alla HMF-åtal. (Gissar på siffran, men de dömer iaf mycket hellre än de friar.)

 

Senast igår höll Loan Sundman på att dreva mot Pär Sjögren på twitter med anledning av att han ska tala på Mynttorget på söndag. Pär är ju härdad (kraken). Men ”det goda hatet” – det ska vi alltid bara få ta???

 

Ska det behöva vara så här i Sverige???

 


Så länge vi riskerar fängelse för att ens påtala problemen – hur ska vi då kunna lösa problemen? Att kämpa mot censur, övervakning och att avskaffa HMF måste vara prio 1.


Vi kommer att flytta fram temat demografi till ett senare tillfälle.

Vi kommer fokusera 100% på yttrandefrihet, censur och HMF denna gång.


Våra 3 kämpar för yttrandefrihet blir Johan Widén, Dan Park och Pär Sjögren.

 

Sprid vidare, så ingen som kommer på söndag tror vi kommer tala om demografi, för det kommer vi inte alltså.

 

Se nu till att komma. För tack vare Loan Sundmans drevande mot Pär så lär vänstern komma… Vi vill inte lämna våra yttrandefrihetskämpar i sticket med skränvänstern.

 

Regeln om endast svenska flaggor kvarstår givetvis. Så ingen tror något annat.

 

Se till att vi blir mångdubbelt fler än de tidigare gångerna!

Vad är mer värt att försvara än vår egen yttrandefrihet?

 

Ingen ursäkt är god nog för att inte komma till Mynttorget på söndag kl 14 och försvara yttrandefriheten!

 

Man behöver inte gilla talarna för att komma.

Men alla som värnar om sin yttrandefrihet måste komma!

 

 

Jag är säker på att det kommer bli SUVERÄNT!

 

Vi ses där!

Alla tillsammans!

 

/ Stockholmare för ett suveränt Sverige